Daniel Onoriu, acuzații grave la adresa fostei iubite, Isabela: „A renunțat să fie soție pentru a deveni amantă. E cu un bărbat de 60 de ani, căsătorit”

Crăciun zbuciumat pentru Daniel Onoriu. Fostul pilot a lansat noi acuzații grave la adresa fostei soții, Isabela, o roșcată focoasă.

23 dec. 2022, 20:16
Daniel Onoriu, acuzații grave la adresa fostei iubite, Isabela: „A renunțat să fie soție pentru a deveni amantă. E cu un bărbat de 60 de ani, căsătorit”
Care este situaţia lui Daniel Onoriu după ce a stat 55 de zile în comă

De când s-a ridicat de pe patul de spital, în urma operației la stomac, Daniel Onoriu a început să facă diverse declarații publice grave despre fosta iubită Isabela, care i-a fost alături în cele mai grele momente.

Înainte de Crăciun, Daniel Onoriu a ieșit cu noi declarații bizare. Fostul pilot este în continuare neliniștit, după despărțirea de frumoasa roșcată. Bărbatul care a fost la un pas de a deceda în spital susține că relația s-a rupt din cauza unui bărbat în vârstă de 60 de ani, respectiv a infedilității partenerei.

„Eu i-am cerut ei divorțul prin vară pentru că de doi ani eu dormeam singur.

Ea dormea pe canapea și eu în pat. I-am spus înainte să divorțam să nu mă mai lase singur în pat că nu îmi place treaba asta. Mă simt trist, mă simt singur. Voiam și eu o să o ating, să facem dragoste că doar eram soț și soție. Am început să dorm singur și aveam în cap ce mi-a zis ea. Când am agățat-o, mi-a zis că e cu un turc de 7 ani și că de 3 ani nu mai doarme cu el în pat pentru că nu îl iubește. M-am pus în aceeași situație și mi-am dat seama că nu mă iubea. I-am cerut să divorțăm.

Eu când eram în spital nimeni nu-mi dădea nicio șansă. Ea a făcut Covid și a început să se vadă cu Doinița, cu care înainte nu vorbea. Aia mi-a stricat mie viața și a stricat-o pe ea. Aia a făcut-o pe fosta mea să devină ceea ce este astăzi. Ea (n.r- Isabela) are un amant de 60 de ani care e căsătorit și are copii. A renunțat la numele de Onoriu pentru a fi amantă. A vrut să se transforme dintr-o femeie serioasă, într-un gunoi. Câștigă doar câteva haine și o chirie lunară. Nu are creier, n-am ce să îi fac”, a povestit fostul pilot de curse, pentru Cancan.

 

Istoricul zbuciumat al lui Daniel Onoriu

 

Între Daniel și Isabela, nu mai există nicio șansă de împăcare. Apropiații tinerei susțin că aceasta nu vrea să-i mai dea șanse fostului sportiv, pentru că s-a săturat de crize de gelozie și de violență.

Daniel Onoriu a fost aproape să moară în acest an, în urma unor complicații suferite după o operație la stomac, efectuată în Turcia.

De-a lungul anului, Onoriu a încercat în repetate rânduri să se împace cu Isabela, dar nu a reușit. De nervi, bărbatul a acuzat-o pe Isabela că l-a înșelat în timp ce se afla pe patul de spital, în situație critică.