Daniel Onoriu rămâne în stare critică. Rebeca Onoriu: „Indiferent că sunt şanse de 1%, ne agățăm de asta!”

Daniel Onoriu se află în continuare internat în stare gravă la Spitalul Floreasca din București. Rebeca Onoriu, fiica artistei Gabi Luncă, a venit cu veşti despre starea de sănătate a fostului pilot de raliuri.

09 dec. 2021, 19:07
Daniel Onoriu rămâne în stare critică. Rebeca Onoriu: „Indiferent că sunt şanse de 1%, ne agățăm de asta!”

Daniel Onoriu rămâne în stare critică. Fostul pilot de raliuri a mers în Turcia pentru o operație de micșorare a stomacului, însă s-a ales cu probleme grave de sănătate, mai precis cu o hemoragie internă. În urmă cu câteva zile, nepotul lui Gabi Luncă a fost internat în Spitalul de Urgență Floreasca.

Daniel Onoriu rămâne în stare critică. Rebeca Onoriu: „Indiferent că sunt şanse de 1%, ne agățăm de asta!”

Rebeca Onoriu a făcut o serie de declarații despre starea de sănătate a pilotului de raliuri în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena Stars. „E în stare critică, indiferent că sunt și 1% şanse ne agățăm de asta și mergem înainte. Prietenii lui, familia, toată lumea a donat, sperăm să se fi strâns cantitatea necesară și bineînțeles că în spitale e mereu nevoie de sânge. Este nepotul meu, băiatul fratelui meu cel mare din prima căsătorie a tatălui meu. Este fratele meu, nepotul meu, prietenul meu, formăm o echipă”, a spus Rebeca Onoriu.

Soția lui Daniel Onoriu, acuze grave la adresa medicilor! „Efectiv l-au măcelărit acolo!”

Fiica celebrei Gabi Luncă a povestit despre momentul în care pilotului i s-a făcut foarte rău: „Daniel este în continuare internat la secția de ATI de la Spitalul Floreasca, în continuare în stare critică, dar în viața. A fost pe 24 noiembrie în Turcia, când a făcut o intervenție de micșorare de stomac. A căzut din picioare și a vărsat sânge! Ultima oară am vorbit cu el fix înainte de operație, a fost un apel video, ne-am spus că ne iubește, ne-a bufnit plânsul. Era la spital pentru că îi fusese rău, îmi spusese că a avut niște dureri, că l-au trecut toate apele, am auzit că a intrat asistenta în rezervă să-l ia să-i facă CT-ul. Atunci s-a văzut exact ce era în abdomen, erau mai mai multe complicații. Medicii au intervenit peste operația din Turcia”.

Detalii de ultimă oră despre starea lui Daniel Onoriu. Familia se roagă pentru viaţa lui: „A fost o noapte mai delicată!”

„Starea de sanatate a tatalui meu este in continuare una critica, dar prin mila Lui Dumnezeu este mai bine ca zilele trecute, corpul lui raspunde la tratament. Multumesc tuturor oamenilor care au mers la centrul de transfuzii si au donat sange, Dumnezeu sa va rasplateasca. Multumesc cadrului medical al Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca, care eroic s-a luptat sa imi salveze tatal si persista sa ia cele mai bune decizii in privinta sanatatii lui”, au scris soţia Izabela şi fiica Andreea pe Facebook.