Detalii de ultimă oră despre starea lui Daniel Onoriu. Familia se roagă pentru viaţa lui: „A fost o noapte mai delicată!”

Daniel Onoriu este internat de cinci zile la Spitalul Floreasca, în stare gravă, din cauza unei hemoroagii interne care a apărut după o operație de micșorare a stomacului efectuată acum două săptămâni într-o clinică din Turcia.

07 dec. 2021, 17:03
Detalii de ultimă oră despre starea lui Daniel Onoriu. Familia se roagă pentru viaţa lui: „A fost o noapte mai delicată!”
Daniel Onoriu, internat în stare gravă

Detalii de ultimă oră despre starea lui Daniel Onoriu. Nepotul lui Gabi Luncă a pierdut doi litri de sânge, iar medicii din România l-au băgat imediat în operație!

Detalii de ultimă oră despre starea lui Daniel Onoriu. Familia se roagă pentru viaţa lui!

Rebecca Onoriu, fiica lui Gabi Luncă, a oferit noi detalii despre starea pilotului de raliuri. „Pe 24 noiembrie a fost în Turcia la o clinică renumită și și-a făcut o micșorare de stomac. A venit în țară și dintr-o dată în casă a început să verse sânge și l-au dus la spital, a pierdut doi litri de sânge, a continuat cu perfuzii, însă doctorii i-au făcut un TC la abdomen și imediat l-au băgat în operație pentru că se pare că acel kit din Turcia nu a fost de bună calitate, asta pentru că o capsă s-a desprins și a pornit hemoragia. Este operat, este în continuare internat la ATI la Spitalul de Urgență, supravegheat medical, iar Dumnezeu știe… Vom merge cu rugăciunile și sperăm ca Dumnezeu să facă o minune în familia noastră!”, a spus Rebeca Onoriu la Acces Direct.

Daniel Onoriu se zbate între viaţă şi moarte. Pilotul are nevoie urgentă de sânge: „Este în stare critică, suntem terminaţi”

„Azi-noapte a fost o noapte mai delicată. Se pare că a trecut-o cu bine, Slavă Domnului! De acum, sper, mi-e frică să mă pronunț, dar sper să fie totul înspre bine. Încă nu poți să zici, este în continuare în acea stare, dar ne bucurăm că a trecut cu bine peste perioada asta”, a spus Rebecca Onoriu la Antena Stars.

Daniel Onoriu, nepotul artistei Gabi Luncă, internat de urgenţă la spital din cauza unei hemoragii interne