Daniel Onoriu, scandal uriaș la un eveniment. Pilotul a rupt diploma pe care a primit-o din partea organizatorilor: „Nu aș fi avut eu nevoie de un premiu de la sărăciile astea”

Daniel Onoriu este protagonistul unui scandal uriaş, după ce a participat la un eveniment de tuning organizat la Câmpulung Muscel.

17 aug. 2022, 09:44
Daniel Onoriu, scandal uriaș la un eveniment. Pilotul a rupt diploma pe care a primit-o din partea organizatorilor: „Nu aș fi avut eu nevoie de un premiu de la sărăciile astea”

Daniel Onoriu, scandal uriaș la un eveniment. Cunoscutul pilot a fost extrem de deranjat de faptul că la finalul evenimentului de tuning a primit o diplomă de participare.

Daniel Onoriu, scandal uriaş la un eveniment. Gestul care i-a şocat pe fani

Citeşte şi Daniel Onoriu s-a pocăit după ce a fost la un pas de moarte: „Merg la biserică de două ori pe săptămână”

Pilotul de curse a venit la eveniment cu maşina cu care a câştigat foarte multe trofee şi nimic nu prevestea scandalul pe care urma să îl provoace. Acesta a fost extrem de criticat pe reţelele de socializare, după ce a rupt diploma de participară primită din partea organizatorilor.

Mai mult, celebrul pilot de curse a avut numai cuvinte dure la adresa celor care l-au invitat la evenimentul de la Câmpulung Muscel.

”Am venit la Câmpulung Muscel, în fața primăriei, am făcut o grămadă de postări pe Facebook să vină oameni, au venit o grămadă de oameni datorită mie. Sunt Daniel Onoriu, campionul României, unicul în România, campionul româniei de viteză în coastă, motociclism și carting. Nimeni n-a mai făcut asta!

Am mașina asta care e mașina supremă. Nu că aș fi avut eu nevoie de un premiu de la sărăciile astea de pe aici, a venit un copilaș și mi-a dat diplomă de participare.

Eu, Daniel Onoriu, pilotul suprem cu mașină supremă, primesc un că$%# din ăla de trofeu, o hârtie, o diplomă de participare. I-am zis să-i zică organizatorul că mă p#% pe el. Mă p&* pe tine organizatorule!”, a spus pilotul de curse într-un live pe pagina de Facebook.

Daniel Onoriu are 43 de ani şi este nepotul celebrei cântărețe Gabi Luncă și al marelui acordeonist Ion Onoriu. Anul trecut, a decis să facă o intervenție de micșorare a stomacului în Turcia. După ce a revenit în România, acesta a ajuns la Spitalul Floreasca, cu hemoragie internă. A fost la un pas de moarte, iar medicii l-au operat și i-au salvat viața.

Citeşte şi Daniel Onoriu nu-i iartă pe medicii din cauza cărora era să-şi piardă viaţa şi i-a dat în judecată: „Procesul nu va fi uşor, vom cere daune”