Daniel Onoriu s-a pocăit după ce a fost la un pas de moarte: „Merg la biserică de două ori pe săptămână”

Daniel Onoriu s-a pocăit după ce a fost la un pas de moarte. În vârstă de 44 de ani, campionul național la motociclism viteză a văzut moartea cu ochii după o banala operație de micșorare a stomacului efectuată în Turcia.

23 iun. 2022, 09:46
Daniel Onoriu s-a pocăit după ce a fost la un pas de moarte: „Merg la biserică de două ori pe săptămână”
În vârstă de 44 de ani, Daniel Onoriu a văzut moartea cu ochii

Daniel Onoriu s-a pocăit după ce a fost la un pas de moarte. Fostul pilot a vorbit despre lupta pe care a purtat-o pentru propria viață, după ce medicii unei clinici din Turcia au fost neatenți în timpul procedurii de micșorare a stomacului.

Daniel Onoriu s-a pocăit după ce a fost la un pas de moarte

Daniel a mărturisit că regretă decizia de a-și opera stomacul. Fostul sportiv îi este recunoscător soției sale pentru tot sprijinul pe care i l-a acordat în perioada critică și susține că, și în prezent, îl ajută chiar și cu cele mai mărunte dintre activități.

Citeşte şi: Daniel Onoriu, imagini tulburătoare cu primii paşi făcuţi după 55 de zile de comă: „Mi-au dat şanse zero” | GALERIE FOTO şi VIDEO

Dacă nu voia Dumnezeu să trăiesc, acum aş fi fost în mormânt. Problema a fost că nu s-a cusut bine stomacul, nu ştiu exact. Am stat 55 de zile în comă şi 100 de zile la Terapie Intensivă. Când mi-am dat seama ce mi s-a întâmplat, am început să plâng ca un copil. Niciodată în viaţa mea, pentru nimic în lume, nu m-aş mai băga.

Acum mi-e foarte greu să merg, fac câţiva paşi pe secundă şi să mănânc mi-e greu. Acum am 71 de kilograme de la 114. M-am pocăit, merg la biserică de două ori pe săptămână să mă rog la Dumnezeu că trăiesc, nu pot să stau în genunchi, că mă dor picioarele.

Aş vrea din toată inima să schimb ceea ce s-a întâmplat, să nu fi mers acolo, dar nu se poate„, a declarat Daniel Onoriu, în emisiunea lui Cătălin Măruţă.