Daniel Pancu i-a întors spatele Rapidului. Atacantul a semnat cu o echipă din Liga 1

Daniel Pancu a anunţat conducerea clubului Rapid că nu va mai rămâne în Giuleşti sezonul viitor. El a părăsit cantonamentul echipei şi s-a întors în Capitală, unde a semnat cu o nou-promovată.

29 iul. 2015, 10:35
Daniel Pancu i-a întors spatele Rapidului. Atacantul a semnat cu o echipă din Liga 1

Daniel Pancu a ajuns la un acord cu gruparea FC Voluntari şi va evolua în Liga 1 şi în acest sezon. Acolo va juca alături de mai mulţi jucători împrumutaţi de Steaua la Voluntari, Robert Vâlceanu şi Paul Pârvulescu, tot acolo putând ajunge şi Gabi Iancu, jucător intrat în ultima vreme în dizgraţia lui Gigi Becali şi a antrenorului Stelei, Mirel Rădoi.

Eu semnasem contractul cu Rapid, deşi eram decis să nu mai continui. Florin Marin şi Burcă m-au convins înainte de plecarea în cantonament să semnez. Mi-au zis că vor să construiască toată echipa în funcţie de mine. Dar mi-am dat seama că nu mai pot suporta stresul de acolo. Eu nu mai puteam să mă concentrez la fotbal, mă gândeam numai la alte lucruri. Şi nu mai vreau. De jumătate de an trăiesc în stresul ăsta, am zis că se schimbă ceva, dar nu mai pot„, a declarat Daniel Pancu, pentru Mediafax.

Cei de la Voluntari mă caută de mai mult timp. Dar mereu am zis că rămân pentru Rapid. Acum, când văd ce se întâmplă, m-am hotărât să accept oferta lor. Vreau să joc fotbal, vreau să joc în Liga I. Ştiu ce este în Liga a II-a şi prin ce am trecut în urmă cu doi ani. Acum voi fi mereu la 5 minute de casă, voi juca în Liga I şi mă voi gândi numai şi numai la fotbal„, a adăugat fotbalistul.