Daniel Pancu, primele declaraţii despre DIVORŢ. Ce spune despre MOTIVUL DESPĂRŢIRII

Daniel Pancu, antrenorul Rapidului, a divorţat de soţia lui, Mihaela, alături de care are şi doi copii, David Gabriel (13 ani) şi Maria Victoria (9 ani). Cei doi au decis să pună stop unei povești de dragoste care a durat mai bine de 15 ani.

18 apr. 2019, 13:25
Daniel Pancu, primele declaraţii despre DIVORŢ. Ce spune despre MOTIVUL DESPĂRŢIRII

Daniel Pancu a oferit primele declarații despre divorț, ocazie cu care a dezvăluit și în grija cui vor rămâne cei doi copii pe care îi are împreună cu fosta soție.

„Da, așa este, am divorțat de Mihaela. Am decis să punem punct. Totul s-a întâmplat la notar, pe 1 aprilie. Nu comentez mai multe, e mai bine așa. Eu știu ce am făcut și este mai bine așa. Separarea s-a făcut pe cale amiabilă, fără niciun fel de problemă. Asta a fost. Avem copiii de crescut în continuare, dar vor rămâne în custodia ei. Nu a fost nicio problemă cu partajul. Asta este viața, mergem înainte”, a spus Daniel Pancu pentru Cancan.

DIVORŢ-BOMBĂ. Un fotbalist emblematic al României s-a despărţit de soţie după o căsnicie de 10 ANI

Mihaela şi Daniel Pancu s-au căsătorit în 2009, iar nașii de cununie au fost Adrian Iencsi și soția sa, Gina. Cei doi avea deja o relaţie de peste cinci ani în acel moment. Mihaela este sora fostului căpitan din Giuleşti, Nicolae Stanciu.