DIVORŢ-BOMBĂ. Un fotbalist emblematic al României s-a despărţit de soţie după o căsnicie de 10 ANI

Daniel Pancu (41 de ani), fostul fotbalist legendar al Rapidului, în prezent antrenor principal al echipei din Liga 3, trece prin momente dificile.

17 apr. 2019, 13:02
DIVORŢ-BOMBĂ. Un fotbalist emblematic al României s-a despărţit de soţie după o căsnicie de 10 ANI

Daniel Pancu împreună cu soția lui, Mihaela, au decis să pună stop unei relații de mai bine de 15 ani și au divorțat. Cei doi s-au căsătorit în 2009 și au împreună doi copii, un băiat și o fată, David Gabriel (13 ani) şi Maria Victoria (9 ani), scrie GSP.

Cei doi au mai vrut să divorțeze în octombrie 2012, atunci când Mihaela a intentat acțiunea de divorț, dar până la urmă au ajuns la un acord și-au decis să meargă mai departe ca familie.

Blestem sau ghinion? Divorţurile SCANDALOASE ale GENERAŢIEI DE AUR – GALERIE FOTO

De câteva zile, Mihaela a renunțat la numele de Pancu pe pagina personală de Facebook și a revenit la numele de fată, Stanciu. Ea este sora lui Nicolae Stanciu, un alt jucător reprezentantiv al clubului din Giulești.

„Nu a obligat-o nimeni pe sora-mea sa stea atâta timp cu un beţiv şi un curvar. Până la urmă, Pancu a băut pe banii lui. Dacă a bătut-o nu ştiu, nu mă bag în viaţa lor de familie. Trebuia să se ducă la muncă să-şi facă o carieră a ei nu să aştepte banii lui”, spunea Nicolae Stanciu acum şapte ani în Libertatea.