Daniel Pavel, despre războiul din Ucraina. Ştiu concurenţii Survivior despre situaţia actuală? „Sunt foarte conectat la realitate, chiar şi de la distanţă”

Daniel Pavel, despre războiul din Ucraina. Războiul l-a prins în Republica Dominicană, chiar în timpul filmărilor pentru "Survivor", la fel cum s-a întâmplat şi cu începutul pandemiei de coronavirus. Ce spune prezentatorul despre situaţia actuală.

03 apr. 2022, 20:12
Daniel Pavel, despre războiul din Ucraina. Ştiu concurenţii Survivior despre situaţia actuală? „Sunt foarte conectat la realitate, chiar şi de la distanţă”
Daniel Pavel, despre războiul din Ucraina

Daniel Pavel, despre războiul din Ucraina. Ca şi în martie 2020, când lumea s-a oprit odată cu debutul pandemiei de Covid-19, războiul din Ucraina, izbucnit la finalul lunii februarie, a surprins întreaga echipă de filmare de la „Survivor România” pe platourile din Republica Dominicană.

Citeşte şi: Primele jocuri la Survivor România după Unificarea echipelor. Cum convieţuiesc Războinicii şi Faimoşii la un loc

Daniel Pavel, despre războiul din Ucraina

Da, aşa este, începutul pandemiei şi, acum, al războiului ne-au găsit aici, în mijlocul filmărilor. Diferenţa majoră, pentru mine, este legată de faptul că acum trăiesc totul la o altă intensitate. Am prieteni stabiliţi în oraşele Ucrainei, oameni care mă ţin la curent chiar de acolo şi pe care mi-aş dori să-i pot ajuta şi mai mult.

De altfel, ca expert în relaţii geostrategice internaţionale, urmăream evoluţia lucrurilor în regiune, fenomene care, din păcate, erau previzibile pentru cine voia sa vadă. În ţară, oamenii apropiaţi mie au întins deja o mână de ajutor, iar eu sprijin cum pot de la depărtare. Sunt foarte conectat la realitate, chiar şi de la distanţă„, a declarat Daniel Pavel pentru Okmagazine.ro.

Legat de concurenţii din Republica Dominicană, ei nu ştiu ceea ce se întâmplă în Ucraina. „Aşa cum ştiţi deja, sunt sigur, principala lor legătură cu „acasă” are loc în urma probelor de comunicare, atunci când câştigătorii au parte de anumite recompense.

Până acum, au avut ocazia să vadă o poză de acasă, să-şi sune mama sau iubita, să primească mesaje de la fani sau prieteni. Dorul îşi spune cuvântul, aşa că fiecare săptămână este tot mai emoţionantă. 

Există oameni în echipă care ţin legătura cu familiile lor constant. Iar aici discutăm fie prin faptul că le trimit pozele din competiţie, pe care apoi le vedeţi pe conturile de social media, fie că discută cu ei pentru recompensele de comunicare„, a mai declarat prezentatorul Survivor România, potrivit sursei menţionate mai sus.