Survivor România 3 aprilie 2022: Războinicii bat Faimoşii şi au fast-food pe săturate!

Primele jocuri la Survivor România după unificarea echipelor. Atât Războinicii, cât şi Faimoşii, au trecut de fiecare probă și au reușit să depășească primele unsprezece săptămâni. Însă, doar de zilele trecute au înțeles că au ajuns la nivelul următor, odată cu Unificarea! 

03 apr. 2022, 23:02
Survivor România 3 aprilie 2022: Războinicii bat Faimoşii şi au fast-food pe săturate!
Primele jocuri la Survivor România după Unificarea echipelor

UPDATE: Echipa albastră câștigă cu 10 la 7, iar premiul pus în joc – mâncare pe săturate de la un fast-food – ajunge în tabăra Războinicilor.

UPDATE: CRBL îi acuză pe Marian Drăgulescu și TJ Miles că nu au stat concentrați la jos și că s-au dat cu adversarul. ”Cei doi colegi ai mei sunt din ce în ce mai disperați după mâncare, după reward-uri. Era ca și cum noi am câștigat tortul ăla fără să muncim.
TJ îi spune lui Ionuț, în timpul jocului, până să câștige ei și să pierdem noi: Să-mi păstrezi și mie o bucățică, hahaha!
Cum? De unde abordarea asta? În timpul jocului, pentru că ați stat voi în hamac și ați povestit de una, de alta, tu vorbești cu adversarul, să-ți dea și ție o bucățică? Tu faci blat?”.

Primele jocuri la Survivor România după Unificarea echipelor. După o săptămână liniștită, în care niciun concurent nu a părăsit jocul, lucrurile revin la normalite. Cele două triburi vor trebuie să dea, ca de fiecare dată, tot ce au mai bun pentru a câștiga probele și pentru a-și menține moralul cât mai sus.

Citeşte şi: Cătălin Zmărăndescu, dezvăluiri incendiare de la Survivor România: „CRBL este cel mai profitor om, iar Elena, actriţă”

Primele jocuri la Survivor România după Unificarea echipelor

Diferența va sta în faptul că de această dată se vor trezi în aceeași tabără. Iar asta va aduce, deja, primele divergențe.

Prima probă a serii va fi, de această dată, un mini game cu o recompensă dulce și la care concurenții tânjeau de ceva vreme. Pentru prima dată, ei vor putea să-și facă strategii mai diferite și să aleagă chiar și un adversar de sex opus.

Tot atunci, triburile vor reveni și pe traseu, la un joc de noapte extrem de dificil! Însă nimic nu le va sta în cale când vor afla ce recompensă este pusă la bătaie, potrivit Protv.ro.

Mâncarea, acel element care-i motivează de fiecare dată, va veni de această dată sub forma unor produse la care fiecare va tânji. Rămâne de aflat cine le va și obține, la finalul unei probe care îi va provoca la cel mai înalt nivel.