Daniel Pavel rupe tăcerea despre finala Survivor România şi Zanni: „A fost singura regie”

Daniel Pavel rupe tăcerea despre finala Survivor România, după ce a fost acuzat de public că Zanni nu ar fi câştigat pe drept această competiţie. Prezentatorul a decis să răspundă criticilor şi să lămurească această dilemă o dată pentru totdeauna.

03 aug. 2021, 08:29
Daniel Pavel rupe tăcerea despre finala Survivor România şi Zanni: „A fost singura regie”
Daniel Pavel rupe tăcerea despre finala Survivor România

Daniel Pavel rupe tăcerea despre finala Survivor România. Prezentatorul show-ului a vorbit despre cum decurge o emisiune TV, dar şi despre cei mai controversaţi concurenţi, unul dintre ei fiind, incontestabil, câştigătorul concusului, Zanni.

Citeşte şi: Cum a ajuns Daniel Pavel la Survivor România şi ce spune despre următorul sezon: „Urmează să merg acasă”

Daniel Pavel rupe tăcerea despre finala Survivor România

Survivor România este un format de televiziune cu reguli clare, ceea ce implică și o regie, este singura modalitate prin care poți reda complexitatea trăirilor, a probelor, prin care poți urmări evoluția concurenților și a concursului și transmite emoția acasă, dar este o regie în termeni de televiziune.

Survivor România a câștigat inimile publicului din România prin autenticitate și intensitatea trăirilor, tocmai prin faptul că totul este atât de real. Totul acolo este hiperbolizat, nervii sunt întinși la maximum, toate instinctele de supraviețuire sunt în alertă. Eliminările și evoluția concurenților au fost decise de două mari componente: felul în care ei au performat și relaționat pe traseu și în camp și voturile publicului.

Eliminările au fost făcute exclusiv de Marele Public. Singura regie ținea de partea de set, de ceea ce este specific unui show de televiziune.

Amuzante erau quizz-urile. Au fost momente în care am râs cu lacrimi. Oricât de greu luptau pentru o recompensă, reușeau să creeze momente cu adevărat hilare. Zanni are un spirit ludic extraordinar, Jador cu celebrul lui dans cu ananasul. Fetele reușeau să facă față foarte bine situațiilor de stres și se duceau către amuzament”, a declarat Daniel Pavel pentru Viva.ro.