Cum a ajuns Daniel Pavel la Survivor România şi ce spune despre următorul sezon: „Urmează să merg acasă”

Cum a ajuns Daniel Pavel la Survivor România. Prezentatorul a spus că totul s-a întâmplat „la timpul şi la momentul potrivit" și că și-a dorit foarte mult să obțină acest post. Interviul nu l-a ţinut în România, din cauza pandemiei de coronavirus.

09 iul. 2021, 11:04
Cum a ajuns Daniel Pavel la Survivor România şi ce spune despre următorul sezon: „Urmează să merg acasă”
Cum a ajuns Daniel Pavel la Survivor România

Cum a ajuns Daniel Pavel la Survivor România. Primul sezon a fost prezentat de Dan Cruceru, iar acesta, sezonul 2, a fost ales Daniel Pavel. Un avantaj pe care l-a avut la casting a fost că, în trecut, a lucrat ca ofițer la marina comercială.

Citeşte şi: CÂŞTIGĂTOR SURVIVOR 2021. Surpriză uriaşă, la cine se duce marele premiu de 100.000 de euro

Procesul de căutare a prezentatorului era în plină desfăşurare, iar eu îmi încheiam contractul în Austria la finalul anului. A fost la timpul şi la momentul potrivit. Iniţial a fost un dialog telefonic, iar apoi am trimis un casting online.

N-am fost deloc în România, din cauza pandemiei. Am fost ales, iar restul e istorie. Nu m-am gândit mult. Din secunda în care am trimis castingul au fost câteva zile, o perioadă de incubaţie, în care mi-am dorit foarte, foarte mult.

În momentul în care a venit răspunsul mi s-au tăiat picioarele. Atunci am înţeles consecinţele, dar am înţeles şi că mi le doresc’, a spus Daniel Pavel pentru Paginademedia.com.

Cum a ajuns Daniel Pavel la Survivor România

Daniel Pavel a vorbit și despre următorul sezon al competiției Survivor România, însă nu a oferit prea multe detalii. Momentan, îşi doreşte să ajungă acasă, iar cel mai probabil, fanii vor primi un  răspuns în această vară.

Focusul acum este pentru marea finală, toate energiile converg către marea finală. Urmează să merg acasă şi să îmi cunosc restul colegilor de la Kanal D, pe o parte am avut ocazia să îi cunosc.

Vreau să ne aşezăm la o masă, să facem o decompresie a energiei uriaşe care s-a strâns şi vedem. Răspunsul o să vină, probabil, în vară‘, a mai spus Daniel Pavel pentru sursa menţionată mai sus.