Daniel Savu despre reducerea CAS: „Colegii din ACL trebuie să se hotărască”

Proiectul privind reducerea CAS se află luni pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor.

08 sept. 2014, 10:29
Daniel Savu despre reducerea CAS: „Colegii din ACL trebuie să se hotărască”

„În această zi de sărbătoare, le urez colegilor din ACL să primească gândul cel bun de la Dumnezeu și să voteze reducerea CAS-ului. Reducerea CAS trebuie să fie votată cu maximă celeritate în Camera Deputaților pentru a putea intra în vigoare de la 1 octombrie. Parlamentul trebuie să-și facă datoria față de mediul privat și să voteze acest proiect important care a fost întârziat nejustificat de un regim care este în stare de orice să blocheze progresul României.

Colegii din ACL trebuie să se hotărască dacă își doresc sau nu reducerea fiscalității. Acum au oportunitatea să se exprime pentru acest proiect al Guvernului. Eu sper, mai ales că astăzi sărbătorim Nașterea Maicii Domnului, că parlamentarii ACL vor primi gândul cel bun de la Dumnezeu și vor vota pentru reducerea CAS în Plenul Camerei Deputaților”, a precizat Daniel Savu într-un comunicat de presă.

Camera Deputaţilor este Cameră decizională în cazul legii privind reducerea CA. Premierul Victor Ponta a cerut, joi, la începutul şedinţei de Guvern, ca toţi miniştrii deputaţi să fie prezenţi, alături de el, marţea viitoare la votul final asupra proiectelor de lege privind reducerea contribuţiilor de asigurări sociale şi amnistierea fiscală.