Daniel şi soţia sa au murit de COVID-19 la două săptămâni unul de celălat. Cinci copii au rămas orfani: „Încă o caută pe mami”

Daniel şi soţia sa au murit în urma infectării cu coronavirus la două săptămâni unul de celălat. Cei doi erau părinţii a cinci copii, cel mai mic dintre ei fiind un bebeluş.

14 sept. 2021, 11:29
Daniel şi soţia sa au murit de COVID-19 la două săptămâni unul de celălat. Cinci copii au rămas orfani: „Încă o caută pe mami”
Daniel şi soţia sa au murit de COVID-19 la două săptămâni unul de celălat. Cinci copii au rămas orfani: "Încă o caută pe mami"

Daniel şi soţia sa au murit de COVID-19 la două săptămâni unul de celălat. Prima care şi-a pierdut viaţa în urma infectării cu coronavirus a fost Davy Macias, în vârstă de 37 de ani.

Daniel şi soţia sa au murit de COVID-19 la două săptămâni unul de celălat

Davy a ajuns la spital când era însărcinată cu cel de-al cincilea copil, în luna august. A fost intubată, iar la o săptămână a murit după ce a născut-o o fetiţă. Din păcate, femeia nu a mai apucat să-şi vadă fiica.

Citeşte şi ÎPS Calinic, arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, este infectat cu coronavirus

Daniel, soţul lui Davy, a ajuns şi el la spital în stare foarte gravă. Acesta a reuşit să-şi vadă fiica, însă a murit pe 9 septembrie, la două săptămâni după soţia sa.

Cei doi au lăsat cinci copii orfani, cel mai mare având doar 7 ani.

„Daniel a fost suficient de bine pentru a-mi trimite o fotografie cu bebelușul. Dar acesta a fost ultimul mesaj pe care l-am primit de la el”, a declarat Serey, cumnata lui Davy, pentru The Washington Post, citat de Libertatea. 

Cei cinci copii au rămas acum în grija bunicilor din partea tatălui. După ce Daniel a murit, un consilier le-a explicat celor doi copii mai mari, de 7 și 5 ani, că părinții lor au plecat la îngeri. Băiatul mai mare a înțeles situația, însă sora lui mai mică „încă o caută pe mami”, spune mătușa Serey.

În iunie, Davy și Daniel au sărbătorit 11 ani de căsătorie. Davy lucra ca asistent medical, iar Daniel era profesor de școală generală.

Peste 650.000 de oameni și-au pierdut viața în SUA, după ce s-au infectat cu noul coronavirus, de la începutul pandemiei.

Citeşte şi Descoperire îmbucurătoare. Ce se întâmplă cu copiii infectați cu varianta Delta a noului coronavirus


loading...