Daniel Zamfir, atac la adresa lui Florin Cîţu: „Omul nostru e praf şi făcut în pantaloni. Nu scapi!”

Senatorul PSD Daniel Zamfir a postat un mesaj dur la adresa lui Florin Cîțu, după ce acesta a anunțat că nu va merge la audierile din Comisia pentru buget.

RomaniaTV.net
04 feb. 2020, 09:12

„LAȘ ȘI TICĂLOS! Azi, la ora 18.18, adică la două ore de la terminarea programului, dl Cîțu trimite un fax prin care anunță că nu vine mâine dimineață la audiere pentru că nu are ce să răspundă, întrucât Ministerul Finanțelor nu contractează împrumuturi(sic!). Omul nostru e #praf și făcut în pantaloni, asta e clar. Mă întreb totuși, cât tupeu să aibă să ceară el audierea lui Grindeanu, Tudose, Dăncilă, când el, ministrul în funcție, refuză să vină în față Parlamentului? Cîțule, nu scapi! Așa cum am aflat că primești comisioane în off-shore, vom afla curând și pentru cine ai făcut tu împrumuturile de 4 miliarde de euro… Se strânge lațul, Cîțule!” a scris senatorul Daniel Zamfir, pe Facebook.

Citește și: Florin Cîțu, postare controversată pe Facebook: Sunt urmărit de spionul rus

Reamintim că în fax-ul trimis, Florin Cîțu preciza că Ministerul de Finanțe nu se ocupă de politica de creditare a țării și nici de contractarea de datorie publică. De asemenea, afirmă că nu e foarte clar ce se dorește a fi analizat prin audierea sa, pentru că în atribuțiile MFP nu există definiția de contractare sistematică de datorie publică.

 

(w500)