Daniela Crudu a dezvăluit ce nume va purta fiul său: „Așa îl va chema”

Daniela Crudu se pregăteșe intens pentru momentul în care va naște pentru a doua oară. Fosta asistentă tv comandă diverse lucrușoare pentru cel mic, iar în acest context le-a dezvăluit fanilor săi și ce nume va purta băiețelul.

16 ian. 2024, 23:37
Daniela Crudu a dezvăluit ce nume va purta fiul său: „Așa îl va chema”
Daniela Crudu a dezvăluit ce nume va purta fiul său: „Așa îl va chema”

Daniela Crudu este însărcinată pentru a doua oară iar pentru ea fericirea plutește în aer. Deși nu a vrut să ofere prea multe detalii despre sarcină, vedeta a făcut, totuși, un anunț important recent. Aceasta le-a dezvăluit fanilor săi din mediul online ce nume a ales pentru băiețelul ei.

Citește și: Daniela Crudu, imagine cu fetița ei de opt luni: „Blondina mea. Oare i se mai închide părul?”

Daniela Crudu a dezvăluit ce nume va purta fiul său

În luna mai a anului trecut, Daniela Crudu a devenit pentru prima oară mămică, aducând pe lume o fetiță superbă ce poartă numele Daiana Maria. La nici șapte luni de la momentul cel mare, Cruduța a venit cu o nouă veste importantă și a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară, de această dată cu un băiețel.

De când s-a retras din lumina reflectoarelor, Daniela Crudu s-a concentrat pe viața personală, fiind evident faptul că își dorește o familie numeroasă. Iar rolul de mămică i se potrivește de minune, dovadă fiind chiar comportamentul său față de fiica ei. Fosta vedetă tv nu se dezlipește de cea mică, astfel că nu există vreun dubiu că de băiețel nu se va îngriji așa cum se cuvine.

De când a aflat că este din nou însărcinată, Daniela Crudu este în al nouălea cer și face pregătiri intense pentru momentul în care fiul ei o să vină pe lume. Recent, bruneta le-a arătat fanilor din mediul online ce cumpărături a făcut pentru cel mic, dezvăluind chiar și ce nume va purta acesta.

„Haideți să vă arăt și vouă ce mi-am comandat, pentru că mai aveam nevoie de câteva produse pentru viitorul meu bebeluș, pentru Dominic, așa îl cheamă!”, le-a spus Daniela Crudu fanilor din mediul online, aceștia fiind foarte încântați de elegere.

Cu toate că acum este mai fericită ca oricând, Daniela Crudu a trecut și prin câteva momente dificile atunci când a născut. Micuța ei a venit pe lume înainte de termen, fapt ce a speriat-o teribil pe brunetă. Din fericire, după câteva zile petrecute în spital, Cruduța și-a putut lua fiica acasă sănătoasă.

„Am născut la 36 de săptămâni, la 8 luni. Nu a stat la incubator, a stat doar în acea noapte. Am fost într-o urgență că nu mai mișca fetița. Eu aveam probleme că aveam sarcina joasă. N-am avut chef de nimeni și nimic, nu avea chef de telefoane, că îmi suna mereu. Eu eram disperată. Nu eram eu ok, sufletul meu era varză. Îmi era greu, am stat 5 zile în spital, au avut grijă de noi. E așa de frumoasă, nu-mi mai imaginez viața fără ea, nu mă mai interesează de nimic, să se întâmple orice că doar ea contează. E atât de frumoasă și finuță, e micuță”, declara atunci Daniela Crudu.

Citește și: Daniela Crudu a ieșit la plimbare cu toată familia. Primele imagini cu fosta asistentă tv după ce a anunțat că e însărcinată a doua oară