Daniela Crudu a ieșit la plimbare cu toată familia. Primele imagini cu fosta asistentă tv după ce a anunțat că e însărcinată a doua oară

Daniela Crudu este însărcinată pentru a doua oară. După ce a făcut public anunțul sarcinii, diva s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a refugiat în sânul familiei, în liniște.

02 ian. 2024, 21:31
Daniela Crudu a ieșit la plimbare cu toată familia. Primele imagini cu fosta asistentă tv după ce a anunțat că e însărcinată a doua oară

Daniela Crudu a fost surprinsă recent la o plimbare cu partenerul ei de viață și copilul. Practic sunt primele imagini cu Cruduța de când și-a anunțat noua sarcină.

Citește și Daniela Crudu, imagine emoționantă cu fiica ei. Unde au fost fotografiate cele două

Fosta asistentă tv a renunțat la machiaj și la haine provocatoare pentru plimbarea cu familia ei și s-a îmbrăcat lejer, cu o pereche de colanți și o pereche de platforme. A fost surprinsă pe o stradă din localitatea Chiajna. Partenerul divei e cel care împingea căruciorul în care se afla fetița lor.

Daniela Crudu a dat marea veste că e din nou însărcinată la doar câteva luni după ce a adus-o pe lume pe prima fetiță. De data aceasta, Cruduța va avea un băiețel.

În ceea ce-l privește pe iubitul ei, Daniela Crudu a mărturisit că e foarte fericită alături de el, dar că el preferă să fie mai discret și nu-i place în centrul atenției.

„Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită. Asta e cel mai important. Și o face de un an de zile deja. Nu e gelos că fac OnlyFans. A înțeles că e un business. E deschis la minte. A înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online”, ne-a zis Daniela Crudu despre partenerul ei în vârstă de 27 de ani.

Citește și Daniela Crudu își botează fetița. Micuța Daiana este extrem de cochetă: „Nu mai suportă deloc rochiţa că e foarte grea. Mi-e o milă de ea de nu mai pot”