Daniela Crudu a mai fost bătută şi de un fost iubit: „Mihai Costea îi stingea ţigări pe faţă”

Daniela Crudu a ajuns în spital, duminică dimineața, după ce a fost bătută. Nu este însă prima dată când bruneta are probleme cu bărbații din viața ei.

RomaniaTV.net
09 feb. 2020, 10:58

Gazda emisiunii „Un show păcătos” a confirmat spusele lui Gigi Becali, conform cărora Mihai Costea ar fi ars-o pe Daniela Crudu cu ţigara pe faţă. „La un moment dat am vrut să ne ducem la poliţie să vă scăpăm de monştri care vă ard cu ţigările pe faţă. Cruduţa fost arsă cu ţigara pe faţă şi Mădălina are trei tăieturi de cuţit pe mână de la Gabi Matei”, a spus acesta mai demult.

Gigi Becali a intervenit atunci în emisiune la Dan Capatos şi a declarat: „Eu nu am ştiut. Eu nu admit aşa ceva. Ăsta e comportament de animal. Trebuia să se ducă la poliţie şi să o aresteze. Da cine e el să stingă ţigara pe faţa cuiva?. Cine face aşa ceva, trebuie să meargă la puşcărie”. Acesta a adăugat: „Asta nu e iubire, e iubire de om handicapat. Trebuie trimis la balamuc”. Şi istoria s-a repetet, din păcate pentru Daniela Crudu.

Daniela Crudu, desfigurată de iubit. S-a aflat motivul 

Duminică dimineață, Daniela Crudu a ajuns la Urgențe. Cu mâinile și picioarele făcute praf, bătută cu sălbăticie, Daniela Crudu a ajuns, de Urgență, la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Universitar din Capitală, vedeta fiind, fără îndoială, agresată în timpul nopții. Culmea, ea fusese, până să ajungă la Urgențe, la un eveniment într-un restaurant de lux din București, alături de cea mai bună prietenă ale sale, Mădălina Pamfile. Acolo, Daniela Crudu, conform postările ei de pe Instagram, a avut parte de o seară cât se poate de plăcută, cu muzică și dans. 

Ce s-a petrecut însă, după petrecere, este de neînțeles. Nu de altceva, dar Daniela Crudu a ajuns, bătută și călcată în picioare, la Urgențe, ea fiind acum de nerecunoscut. 

Momentan, pare-se, Daniela Crudu nu a dat niciun fel de detalii cu privire la agresorii ei, dar se bănuiește ca ar fi implicată o răzbunare, ea fiind, probabil, victima unei relații eșuate care a dus la agresiunea cu pricina.