Daniela Crudu a revenit pe reţelele de socializare. Cum arată după bătaia de luna trecută FOTO

Daniela Crudu a trecut peste drama terbilă de care a avut parte luna trecută, când fostul iubit croat, Seco Dubravko, a bătut-o cu bestialitate. Vedeta și-a activat conturile de Facebook și de Instagram și pozează fericită, de parcă nimic rău nu s-ar fi întâmplat în ultima perioadă.

03 mart. 2020, 20:43

Daniela Crudu a participat la un eveniment important, alături de prietenele sale. Vedeta a fost la botezul băiețelului unei prietene foarte apropiate. Iar fotografiile postate arată că fosta asistentă TV este într-una dintre cele mai bune forme ale sale. Daniela Crudu a strălucit, coafată și rujată, cu un ten intact, fără vreo urmă de vânătaie.

Iubitul croat o vrea înapoi pe Daniela Crudu. Ce condiţie i-a pus bruneta, ca să se împace cu el

Daniela Crudu a ajuns la spital pe data de 9 februarie, după ce a fost bătută de iubitul croat. Vedeta a fost dată cu capul de bordul autoturismului, după care a decis să sară din mașină, pentru că se temea de ceea ce era mai rău. A fugit până într-o benzinărie, de unde a telefonat după ajutor. Totodată, medicii au constat că Daniela Crudu suferise un traumatism cranian, având nevoie de o operație de urgență. De asemenea, s-a mai ales si cu o entorsă la picior.

Cine este Sego Dubravko, croatul care a desfigurat-o pe Daniela Crudu. De la trafic de droguri, la o avere de 6 milioane de euro

„Dacă nu săream din maşină şi nu fugeam, mă omora. M-a dat cu capul de bord. Suntem împreună de mult timp, nu a avut nicio ieşire violentă, dar acum, practic era alt om. Nu s-a comportat niciodată aşa, nu ştiu ce s-a întâmplat cu el. Nu mai văd, am ochii lipiţi şi plini de sânge”, a declarat Daniela Crudu.