Daniela Crudu, apariţie incendiară la trei săptămâni după ce a fost desfigurată în bătaie. Cum arată la faţă FOTO

Daniela Crudu a revenit în showbiz după ce acum câteva săptămâni trecea printr-un moment cumplit, fiind bătută cu bestialitate de iubitul ei croat. Vedeta s-a ales, printre alte, cu o fractură de piramidă nazală.

27 feb. 2020, 08:10
Daniela Crudu, apariţie incendiară la trei săptămâni după ce a fost desfigurată în bătaie. Cum arată la faţă FOTO

Daniela Crudu are din nouzâmbetul pe buze și arată impecabil. Pe contul ei de Instagram au reapărut filmulețele în care face reclamă la tot felul de produse și servicii, iar Daniela Crudu pare să se fi recuperat senzațional după fractura de piramidă nazală pe care i-a provocat-o iubitul croat. Machiată impecabil, Daniela Crudu a revenit în lume și pare pregătită din plin pentru a-și relua activitățile.

Daniela Crudu, dans lasciv după ce a fost bătută de iubit. Vedeta încă îşi ascunde faţa

Daniela Crudu s-a asigurat că iubitul ei se va ține de promisiunea de a-i plăti toate operațiile necesare pentru a scăpa de urmele bătăii.

„Va plăti totul și, cu siguranță, va face multe altele pentru ca Daniela Crudu și restul familiei ei să fie liniștiți. Cred că toată lumea va câștiga din asta, iar Daniela va fi, cel puțin o bună bucată de vreme, în siguranță lângă el. Croatul chiar regreta că a ajuns să o pocnească pe Cruduța”, a dezvăluit o prietenă a vedetei.

Daniela Crudu, reacţie scandaloasă după ce a fost bătută de iubit: „Marş!”

Daniela Crudu a ajuns la Urgente, la Spitalul Universitar din Capitală, desfigurată în bătaie de Sego Dubravko, un controversat milionar croat. Între timp cei doi s-au împăcat.