Daniela Crudu, dans lasciv după ce a fost bătută de iubit. Vedeta încă îşi ascunde faţa

Daniela Crudu a trecut prin momente şocante în ultiimul timp. Vedeta a fost bătută cu bestialitate de iubitul croat, ajungând atât la poliţie, cât şi la spital. Cu toate că au trecut două săptămâni de la incident, Cruduţa evită să îşi arate faţa.   

RomaniaTV.net
22 feb. 2020, 18:08

Recent, Daniela Crudu a postat o serie de filmuleţe, în timp ce proba ţinute care mai de care mai strălucitoare. Fosta asistentă TV este mândă de corpul de zeiţă pe care îl posedă şi a început să danseze lasciv în articolele vestimentare, momente pe care le-a fimat, dar fără să îşi arate faţa.

Citeşte şi: Seco Dubravko, iubitul care a desfigurat-o pe Daniela Crudu, nu regretă nimic. Declaraţiile croatului: „Nu i se pare gravă situaţia”

 Ce se întâmplă cu Daniela Crudu

Deşi a fost bătută cu bestialitate, dosarul Danielei Crudu e la un pas să fie clasat. Poliţiştii şi procurorii vor închide cazul dacă frumoasa brunetă nu va depune plângere.

Fosta asistentă TV are la dispoziţie 90 de zile, însă a anunţat încă din prima zi de la incident că nu va depune plângere împotriva iubitului croat.

„Probabil îi este milă şi nu vrea să îi creeze probleme. Ştiţi cum e Daniela, are grijă de toată lumea să fie bine. Daniela a fost externată, nu a avut nevoie de spitalizare. Nu are nimic intern. Are la faţă şi la picioare cred că de când a mers fără pantofi. Nu are traumatism cranio-cerebral, ci ochiul umflat şi vânăt şi nasul umflat, vânăt şi puţin fisurat. Trebuie să mergem la doctorul ei”, a dezvăluit Ana Crudu.

 Iubitul croat o vrea înapoi pe Daniela Crudu

Daniela Crudu a avut parte de momente terifiate, în urmă cu aproape două săptămâni, când a fost snopită în bătaie de iubitul croat. Bruneta nu încetează să îşi surprindă fanii cu deciziile pe care le ia. Se pare că Sego Dubravko o vrea înapoi pe fosta asistentă TV, iar aceasta i-a pus o condiţie.