Daniela Crudu, desfigurată de iubit, va fi operată de urgenţă. Poliţia Capitalei confirmă incidentul

Daniela Crudu a sunat la 112, duminică la 5:30 dimineața, pentru a reclama că iubitul ei o bate. Polițiștii, ajunși la fața locului, au deschis un dosar pentru lovire, iar vedeta de televiziune a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale.

09 feb. 2020, 09:52
Daniela Crudu, desfigurată de iubit, va fi operată de urgenţă. Poliţia Capitalei confirmă incidentul

„La data de 09 februarie a.c., în jurul orei 5:30, Secția 25 Poliție a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul că este agresată fizic de iubitul ei. Polițistii sosiți la fața locului, au luat legătura cu persoana vătămată care și-a rezervat dreptul de a depune plângere la acel moment”, informează Poliția Capitalei.

Aceasta a fost dusă la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Polițiștii s-au sesizat din oficiu și continuă cercetările pentru infracțiunile loviri și alte violențe. 

Daniela Crudu, BĂTUTĂ CRUNT de iubit! Vedeta a ajuns la Urgenţe. Poliţitii au deschis dosar penal 

Din informațiile obținute de RomaniaTV.net, vedeta nu vrea să depună plângere împotriva iubitului, care este de origine croată. Chiar și așa, polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Crudu a fost lăsată se plece acasă în această dimineață, dar după o oră s-a reîntors la spital din cauza durerilor. Conform surselor România Tv, vedeta se află în acest moment în operație. Se pare că loviturile primite de la iubitul croat i-au afectat nasul.

În urmă cu numai o lună Daniela Crudu poza fericită alături de noul ei iubit, dar se pare că o dată cu magia sărbătorilor a trecut și zenul de îndrăgostit al croatului.

Daniela Crudu iubeşte din nou. A postat primele imagini cu bărbatul, pe Instagram FOTO