Daniela Crudu iubeşte din nou. A postat primele imagini cu bărbatul, pe Instagram FOTO

Daniela Crudu iubește din nou și nu se ascunde. Bruneta se află într-o vacanţă peste hotare, postând pe reţelele de socializare primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima. Chiar dacă a împărtăşit mai multe fotografii, în niciuna nu îi arată faţa, doreşte să păstreze discreţia cu privire la identitatea lui.

RomaniaTV.net
09 ian. 2020, 15:51

După ce a schiat alături de iubitul ei, Daniela Crudu a mers la restaurantul hotelului de lux din Viena în care s-au cazat și au sărbătorit Noul An. Vedeta a imortalizat una dintre clipele petrecute în noaptea dintre ani și a făcut publică imaginea. Se pare că vedeta este foarte îndrăgostită și a postat imagini cu bărbatul care face acum parte din viața ei. Fără să dea prea multe detalii, Daniela Crudu a arătat că are o relație, însă nu i-a dezvăluit și numele norocosului.

Daniela Crudu a renunțat la postul de asistentă TV

Daniela Crudu s-a născut pe 14 iunie 1989. În vara lui 2017, Cruduţa a renunţat la postul de asistentă la “Xtra Night Show”, emisiune care e prezentată de Dan Capatos. Ceilalţi membrii ai echipei sunt: Cătălin Bordea şi Vika Jugulina.

Citeşte şi: Daniela Crudu s-a dezbrăcat şi şi-a înnebunit fanii. Imagini interzise minorilor FOTO

Cu toate că a plecat din emisiunea în care i-a înnebunit pe bărbați cu mișcările și ținutele ei, Daniela Crudu continuă să apară în diferite proiecte de televiziune. Printre acestea se numără: “Asia Express”, “Poftiți pe la noi: Poftiți la Nea Mărin” și “Ultimul Trib”.

Cum și-a pierdut virginitatea Daniela Crudu

Prima experiență sexuală nu se uită niciodată… iar vedetele de la noi, dar și cele de peste hotare nu fac excepție de la această “regulă” a vieții. Printre cele care au dezvăluit cum și-au pierdut virginitatea se numără Daniela Crudu. Fosta asistentă TV a mărturisit că avea 16 ani când a făcut prima dată sex.

Potrivit mărturisirilor sale, bărbatul cu care a făcut prima dată amor era mai mare decât ea cu 10 ani, iar relația lor a durat trei ani. Relaţia noastră a durat trei ani. Ne-am despărţit pentru că era foarte gelos”, a mărturisit Daniela Crudu într-un interviu mai vechi oferit în cadrul emisiunii “Un show păcătos”.

Citeşte şi: 80.000 de euro pentru o noapte de amor cu Daniela Crudu. Cine este milionarul român care a vrut senzaţii tari într-un avion privat