Daniela Crudu, despre cel mai mare REGRET. „Ar fi putut să mă ridice mult profesional”

Daniela Crudu a postat un mesaj pe contul de socializare, în care le mărturisește fanilor ce greșeli a făcut în trecut și cât de mult au costat-o.

02 mart. 2018, 06:40
Daniela Crudu, despre cel mai mare REGRET. „Ar fi putut să mă ridice mult profesional”

Daniela Crudu a vorbit despre cât de mult regretă că nu a ştiut să-şi controleze cariera.

Daniela Crudu are un NOU IUBIT. Gestul IMPRESIONANT cu care acesta a cucerit-o pe vedetă FOTO

„Cel mai mare regret este că nu am ştiut să controlez anumite perioade din viaţa mea, care mi-ar fi putut aduce multe avantaje. Ar fi putut să mă ridice mult profesional. Au fost mulţi oameni care mi-au acordat încredere maximă, iar eu nu am tratat situaţia cu seriozitate, nu am ştiut să profit de moment. Deci poate că regret că nu m-am implicat şi nu am conştientizat pe moment câte credite mi-au dat anumite persoane”, a scris Daniela Crudu.

Daniela Crudu trece prin momente groaznice. „Am făcut spume la gură”

Pe vremea când încă era asistentă tv, Daniela Crudu a vorbit despre faptul că a luat-o pe căi greşite încă de la vârsta de 14 ani: „La vârsta respectivă chiar aveam nevoie de o mamă. Dar tata s-a descurcat destul de bine cu noi. Îmi amintesc că nu aveam aşa de mulţi bani, tata făcea eforturi ca să ne satisfacă mofturile, să ne ia şi nouă haine, să ne dea bani de buzunar. A fost greu şi pentru el. Şi nu e usor să creşti fără mamă, fără cineva care să îţi dea sfaturi, să te înveţe pe ce drum să o iei. Noi, la 13, 14 ani, ce minte să avem să ne dăm seama ce este bine şi ce este rău?”.