Daniela Crudu, despre orientarea sexuală a lui Gabi Bădălău. Cei doi au fost iubiţi: „Spun cu mâna pe inimă”

Daniela Crudu a vorbit despre orientarea sexuală a lui Gabi Bădălău, după ce Claudia Pătrăşcanu a făcut afirmaţii grave la adresa lui. Fosta asistentă TV s-a iubit cu fiul politicianului, aşa că este una dintre persoanele care ar şti dacă Bădălău ar avea o altă orientare sexuală.

18 feb. 2021, 12:36
Daniela Crudu, despre orientarea sexuală a lui Gabi Bădălău. Cei doi au fost iubiţi: „Spun cu mâna pe inimă”
Daniela Crudu, despre orientarea sexuală a lui Gabi Bădălău

Daniela Crudu, despre orientarea sexuală a lui Gabi Bădălău. Daniela Crudu intervine în scandalul momentului dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu. Puțini știu că bruneta și afaceristul au fost o scurtă perioadă împreună, petrecând şi câteva vacanţe exclusiviste.

Daniela Crudu, despre orientarea sexuală a lui Gabi Bădălău

Am fost prieteni, ne cunoaștem bine, deci pot să spun cu mâna pe inimă că nu există așa ceva, este exclus”, a spus clar și răspicat Daniela Crudu, la Antena Stars.

„Războiul” dintre Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău este departe final. Cântăreaţa a făcut declaraţii şocante despre Bianca Drăguşanu şi soţul ei, după ce copiii săi s-au întors din weekend-ul pe care l-au petrecut cu tatăl lor.

Tatăl i-a forțat pe copii sa vorbească cu Bianca pe video. Copiii au văzut-o pe Bianca în ipostaze indecente pentru că cei mici vin și îmi povestesc, mi-a confirmat și copilul cel mare și vă dați seama ca mamă cât de disperată sunt!

M-am săturat de câte ori m-am dus la Protecția Copilului, la Poliție peste tot. Singurul lucru pe care mi l-a spus când i-am cerut să le pună centurile copiilor a fost: „Doar unul e Bădălău”. Mi-au spus direct că au vorbit cu Bianca și că Bianca era goală și că a început Bianca să vorbească cu cel mic și să-l întrebe tot felul de lucruri și l-a întrebat și pe el. Copiii mimează perversiuni sexuale cu păpuși”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Citeşte şi: Claudia Pătrăşcanu susţine că Gabi Bădălau a venit drogat la copii. „Aștept să se sesizeze autoritățile acestui stat!”

Claudia Pătraşcanu, acuzaţii şocante la adresa lui Bădălău

Artista îl mai acuză pe Gabi Bădălău că ar fi fost agresiv atât cu ea, cât și cu mama ei, în momentul în care a venit să își ia copiii pentru a petrece un weekend alături de ei. Băiatul cel mic i-a mărturisit Claudiei Pătrășcanu că Gabi Bădălău ar fi fost interesat numai de discuțiile cu Bianca Drăgușanu.

La ora 17:30 aproximativ a venit să îi ia pe cei mici. Avea un comportament pe care l-am mai văzut și pe care îl știu… ciudat. Schimbat la față, a început să mă jignească, agitat, tremura. Nu a vrut să stea de vorbă cu mine.

I-am spus să le pună centurile copiilor și m-a împins, m-a jignit și pe mine și pe mama. Au ajuns la Bolintin și mi-a scris, m-a sunat și mi-a spus că au ajuns copiii, pentru că tot timpul îi dau mesaje, îl sun.

Cel mic mi-a spus „Mami, tati a vorbit tot drumul în mașină cu Bianca”. Deci pe el nu îl interesează acești doi copii. În ce anturaje îmi duce copiii, ce se întâmplă cu el? Sunt disperată. I-a avut în weekend, l-am rugat să îi scoată în parc, să facă ceva cu copiii care s-au plictisit. Copiii nu mai vor să meargă acolo.”, a mai spus Claudia Pătrășcanu pentru Antena Stars.