Claudia Pătrăşcanu susţine că Gabi Bădălau a venit drogat la copii. „Aștept să se sesizeze autoritățile acestui stat!”

Claudia Pătrăşcanu susţine că Gabi Bădălău, încă soţul ei în acte, ar fi venit drogat la copii! Cântăreaţa face un apel disperat către autorităţi pentru a interveni în acest caz.

15 feb. 2021, 16:31
Claudia Pătrăşcanu susţine că Gabi Bădălau a venit drogat la copii. „Aștept să se sesizeze autoritățile acestui stat!”

Claudia Pătrăşcanu susţine că Gabi Bădălau a venit drogat la copii.  Claudia Pătrăşcanu a lansat acuzaţii grave la adresa lui Gabi Bădălău.

Claudia Pătrăşcanu susţine că Gabi Bădălau a venit drogat la copii

„Am tot așteptat și aștept in continuare sa sesizeze autoritățile acestui stat, ceea ce se întâmpla cu doi copii minori și mai exact cu copiii mei. Vineri 12.02.2021, ora 17.00 copiii au fost luați de către tatăl lor de acasa, fiind iar sub influența substanțelor și asta nu este pentru prima data. Comportamentul lui a fost unul agitat, incoerent, agresiv vizavi de mine și mama mea, in momentul in care i am sugerat sa le pună copiilor centura de siguranța. Nu a dorit sa facă acest lucru, afirmând ca nu e treaba mea, ca unul e Badalau!

Claudia Pătrăşcanu aruncă bomba în scandalul cu Gabi Bădălău. Ce s-a întâmplat cu cele două teste antidrog

Pe tot parcursul acestui week end, copiii au stat cu menajera lui, iar ei îl chemau disperați acasa pe tatăl care nu era de găsit. Duminica,ora 18.30….. copiii s au întors la domiciliu, șocați, povestindu mi ceea ce s a întamplat in acel week end:

Tatăl avea conversații video cu Bianca, dar și cu copiii mei, care nu și au dorit sa o vadă, însă au fost forțați de tatăl lor. Pe tot parcursul drumului de întoarcere Buc-Constanta, tot aceste doua personaje, de fata cu doi copii minori, au purtat discuții indecente, copiii venind marcați și punându mi intrebari. S au făcut doua teste antidrog cum a vrut G Badalau ptr a da bine in presa și ochii țării, dar nimeni nu se gândește ca acești doi copii minori, sunt puși in pericol chiar de tatăl lor și anturajul dubios in care se învârte. Oameni ai statului asta roman, va implor ca mama, gândiți va sa luați măsuri ptr acești doi copii minori, gândiți va la educația lor…. eu am depus la dosar teancuri de dovezi, probe și nu le luați in seama?! Testul antidrog l am cerut din FIRUL de PAR, in permanenta este sub influienta acestor substanțe și ar trebui sa va sesizați când o mama sau copiii vin și povestesc situatii grele. Dacă se întâmple ceva cu acești doi copii, cine Răspunde in țara asta? Se întâmpla atâtea in aceasta țara și nimeni nu face nimic doar ptr ca exista acest Badalau? Copiii mei nu mint niciodată, dar o doamna psiholog de la Protecția Copilului susține acest lucru și care acum câteva luni mi a spus ca s a sunat de mai SUS, sa nu mai fie deranjat fiul lui Badalau! Tot aceasta doamna psiholog a permis tatălui sa ma jignească sub privirea dumneaei…. copiii aceștia au nevoie de ajutor și voi face tot ce mi sta in putere ptr educația și siguranța lor. Luați in serios cazul meu,eu tot aștept! Cred in Dumnezeu și sper sa iasă la suprafața tot adevarul,dar acești copii au nevoie de ajutor și protecție! Va rog,faceți ceva!”, scris Claudia Pătrăşcanu pe Facebook.

Gabi Bădălău arată rezultatul testului antidrog, făcut la INML

Claudia Pătrăşcanu a intervenit în direct la România TV. „Ganditi-va ca fac apel catre toate autoritatile acestui stat. Nu am puterea banului. Intr-adevar am scris pe Facebook pentru ca sunt disperata. Astept poate cineva se sesizeaza, nimeni nu face nimic! Vineri, asa cum prin sentinta chiar daca copiii nu-si doresc sa mearga la tatal lor, am incercat sa le explic. Tatal a vent dupa cei doi copii ai nostri, doar ca a venit dub influenta acetor substante. El a facut doua teste de ochii publicului. Se pare ca nu se mai vorbeste de acele teste. Intrebati-l de unde a luat aceste analize. Eu am cerut sa se ia din firul de par. Este in joc viata copiilor. Era incoerent, era foarte agitat, m-a jignit de fata cu ei si a plecat cu doi copii fara centuri. Nu a stat deloc cu ei. Au stat pe camera video impreuna cu iubita lui si copiii mi-au povestit tot felul de lucruri. Am cerut acel test din firul de par, daca se intampla ceva cu acesti doi copii minori cine raspunde? Eu macar sunt cunoscuta. Am tot felul de probe si dovezi. Totul se musamalizeaza in aceasta tara pentru ca e Badalau . Stiti ce mi-a zis la masina, unu-i Badalau, ca sa intelegi tu!”, a spus Claudia Pătrăşcanu.

Întrebată dacă l-a văzut vreodată consumând droguri, artista a spus: „Da, l-am vazut! Prietenii, anturajele lui dubioase, am dovezi, chiar probe. Nimeni nu face nimic!”.