Daniela Crudu este în culmea fericiri după ce a aflat că este însărcinată. Ce nume va purta copilul fostei asistente

Daniela Crudu radiază de fericire din clipa în care a aflat că va deveni mamă pentru prima dată. Își dorea de mult timp acest lucru, iar acum visul ei a devenit realitate. Mai mult, fosta asistentă a și ales numele pentru copil.

29 oct. 2022, 17:20
Daniela Crudu este în culmea fericiri după ce a aflat că este însărcinată. Ce nume va purta copilul fostei asistente

Daniela Crudu radiază de fericire din clipa în care a aflat că va deveni mamă pentru prima dată. Avea în plan de mult să își strângă copilul în brate și iată că acest lucru s-a întâmplat. În mai puțin de jumătate de an, fosta asistentă TV își va vedea visul cu ochii.

Daniela Crudu a ales numele bebelușului

Cu toate că încă nu a aflat dacă va avea fată sau băiat, nerăbdătoare s-a și gândit ce nume va purta copilul ei. Dacă va fi fată o va chema Diana, iar dacă va fi băiat îl va chema David, conform Antena Stars. Cu toate că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de tatăl copilului, momentan aceasta nu plănuiește să se căsătorească cu acesta.

„Important e că noi ne iubim. El mă iubește și eu îl iubesc, a fost ceva discret și asta a fost și motivul pentru care relația dintre noi a ținut, că dacă știe lumea și te afișezi și te postezi, se bagă lumea, și uite așa se strică totul. Are 27 de ani. Important e că ne iubim și că ne înțelegem. El este mai discret, tot timpul trebuie să fie o balanță. Deocamdată nu mă mărit. Sunt axată pe copil, mângâi într-una burtica. Mă uit pe internet să văd cât de mare e, ca o cireașă”,a mai spus Daniela.

Fosta asistentă a avut probleme în sarcină

Chiar dacă a fost foarte fericită atunci când a aflat că va deveni mamă pentru prima dată, Daniela Crudu s-a confruntat cu mai multe probleme pe parcursul sarcinii.

Mi-a fost rău de tot, mi-a fost greață, amețeli, nici nu am putut să ies din casă. Nu prea am avut pofte. Mănânc doar când îmi e foame, nu am alte pofte. Am grijă de mine și de corpul meu mult mai mult, este vorba despre sănătatea mea”, a mai spus aceasta.

Daniela Crudu a devenit cunoscută prin prisma rolului de asistentă TV. Aceasta a participat la numeroase emisiuni ale Antenei 1, însă în prezent a hotărât să își trăiască viața departe de lumina reflectoarelor.

Citește și: Theo Rose spune adevărul despre telenovela amoroasă prin care a trecut: „S-au întâmplat niște lucruri care m-au durut”

Citește și: Ardei umpluți în stil lasagna: fără carne și fără orez. O rețetă pe care trebuie să o încercați