Theo Rose spune adevărul despre telenovela amoroasă prin care a trecut: „S-au întâmplat niște lucruri care m-au durut”

Theo Rose și Anghel Damian au avut prima vacanță romantică împreună, departe de România. Liniștea pare că s-a așezat în viața artistei, după toată vâlva creată în jurul despărțirii de fostul iubit.

29 oct. 2022, 12:43
Theo Rose spune adevărul despre telenovela amoroasă prin care a trecut: „S-au întâmplat niște lucruri care m-au durut”

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de câteva luni și pare că se înțeleg foarte bine, motiv pentur care cei doi au mers împreună în vacanță,într-o destinație exotică. Dar drumul până aici a fost unul anevoios, deoarece reacțiile oamenilor din jur, după ce aceasta s-a despărțit de Alex Leonte, au rănit-o pe cântăreață. Artista a decis că e momentul să pună capăt acestor lucruri, și a hotărât să ia o pauză departe de România.

Totodată, vedeta a dezvăluit că nu are o problemă cu mărimea sânilor ei și că se simte bine în corpul său, așa cum e.

„Știu și eu că nu am sâni, să mă lase lumea, să n-arunce în mine tot cu aceleași vorbe! Nu m-am gândit, că m-am simțit bine așa, am avut o perioadă în liceu când căutam sutiene cu push-up, să pară că am și eu ceva acolo, dar după aia mi-am dat eu seama că nu e vorba despre mărimea sânilor, contează mai mult alte chestii, am exploatat părțile celelalte și mi-a mers mai bine!”, a spus Theo Rose pentru cancan.ro.

Vedeta spune că vacanța alături de noul ei iubit a fost una binevenită, în care s-a relaxat și de care avea nevoie pentru a se odihni, chiar dacă pe Instagram părea că nu este foarte mulțumită de condițiile în care stă.

„Da, mă, a fost frumos! Pe odihnă, relaxare, că eram, știi și tu cum eram. Ne-am odihnit, ne-am relaxat, m-am bronzat, mă și cojesc! Sunt de la Cojasca, FC Cojasca!

Dar nu a fost numai aia, au mai fost niște chestii care s-au întâmplat și de care nici voi nu știți. S-au întâmplat în jurul chestiei ăsteia niște lucruri care m-au și durut, în afară de reacțiile de care mi-am dat seama din momentul în care a apărut articolul. Am știut că o să mă lovesc de reacțiile alea, n-a mai fost o surpriză. Important e că adevărul a fost la mine, eu l-am spus, cine a vrut să mă creadă, m-a crezut. Cine nu, oricum a crezut ce a vrut! Și până la urmă și cine nu mă place, mă iubește!”, a adăugat Theo.

Citește și: Theo Rose povestește despre experiența din Thailanda: „M-am ars aici între inimă și ce e în partea cealaltă”

Theo Rose speră să câștige Vocea României

Theo Rose este jurat la „Vocea României” alături de Smiley, și speră că o să reușească să câștige împreună acest sezon.

„Eu așa sper și așa cred. Avem concurenți foarte foarte buni și am ales acum niște piese pentru etapele finale, etapele live, ceva spectaculos!

Până la urma urmei, nu ai atât de mult timp la dispoziție încât să îl pui în tot felul de contexte, adică tu poți să îl scoți din zona lui de confort de două ori, dar poate nu ai nimerit exact chestia aia pe care poate să fie forte, în afară de lucrul cu care a venit el pregătit foarte bine.

Așa că poți să riști dacă-ți iese și îi dai ceva în afara zonei lui de confort și iese foarte bine. Sau dacă încerci ceva în afara zonei de confort și nu prea sună bine, îi dai până la urmă ceva cu care să mergi la sigur. Că tu vrei să câștigi, nu vrei să îl pui pe om într-o lumină proastă. Suntem acolo pentru ei să-i ajutăm”, a mai spus Theo Rose.

Citește și: Anghel Damian, gest impresionant pentru Theo Rose. Cum a surprins-o regizorul pe iubita sa pe platoul de filmare: „Wow!”