Daniela Crudu, GEST ŞOC din dragoste pentru IUBIT. „Pentru el am renunţat la…”

Daniela Crudu susține că maturizat şi a devenit mai serioasă după ce a participat la show-ul tv din Asia. Bruneta a dezvăluit şi ce sacrificiu a făcut din dragoste.

26 feb. 2018, 06:55
Daniela Crudu, GEST ŞOC din dragoste pentru IUBIT. „Pentru el am renunţat la…”

Daniela Crudu a vorbit într-un interviu pentru Libertatea despre senzațiile pe care le-a încercat în Asia, dar și despre trecutul ei controversat.Vedeta a recunoscut care a fost cel mai nebunesc gest de care l-a făcut, de-a lungul vieții, din dragoste.

„Am renunțat la aparițiile tv brusc, pentru șase luni. Dar nu regret, pentru că a fost o perioadă extrem de frumoasă din viața mea”, a mărturisit Daniela Crudu.

Daniela Crudu A CĂZUT pe stradă. Imagini şocante cu vedeta FOTO

Cât despre viitor, Cruduța visează, desigur, la o nouă iubire,  la familie și la copii. „Îmi doresc ca pe viitor să îmi formez o familie frumoasă. Da, vreau copil. Dar pentru asta trebuie să existe o chimie puternică între doi oameni, multă iubire și multă pasiune. Pentru mine pasiunea contează cel mai mult într-o relație, nu sunt deloc atrasă de rutină”.

„Cel mai mare regret este că nu am știut să controlez anumite momente din viața mea, care mi-ar fi putut aduce multe avantaje. Ar fi putut să mă ridice mult profesional. Au fost mulți oameni care mi-au acordat încredere maximă, iar eu nu am tratat situația cu seriozitate, nu am știut să profit de moment”, a mai mărturisit Daniela Crudu.