Daniela Crudu, ipostaze incendiare alături de şase fotbalişti de la UTA. Totul s-a întâmplat chiar pe stadionul din Arad FOTO

Daniela Crudu, imaginea sponsorului principal al celor de la UTA în România, a fost protagonista unei şedinţe foto-video incendiare chiar pe arena din Arad. Vedeta s-a distrat mult cu ocazia pozelor și filmărilor făcute de o casă de pariuri și de jocuri de noroc online lider pe piața din Bulgaria.

16 oct. 2020, 16:37

Daniela Crudu a fost însoțită pe teren de șase fotbalişti, Alex Albu, Simo Roumpoulakou, David Miculescu, Vali Buhăcianu, Florin Iacob și Ciprian Rus. Cruduţa s-a simțit foarte bine în echipamentul făcut pe măsurile sale și inscripționat cu numărul 10.

Daniela Crudu nu se opreşte. Cea mai noua intervenţie chirurgicală i-a şocat pe fani: „Te-ai mutilat la faţă”

Alături de Daniela Crudu s-a aflat în permanență Bogdan Coman, directorul pe România al casei de pariuri.

Daniela Crudu s-a dezbrăcat şi şi-a înnebunit fanii. Imagini interzise minorilor FOTO

„Credem enorm în parteneriatul cu UTA, prima echipă de fotbal din România pe care o susținem, iar ieri și astăzi am îmbinat partea sportivă, cu partea de divertisment, de show, prin prezența la Arad a Danielei Crudu. Am observat că modelul nostru și anume colaborarea începută cu un fotomodel cunoscut în România a fost copiat și de alte firme din țară, înseamnă că am ales bine. Până de curând, l-am avut lângă noi și pe Florentin Petre, un fost fotbalist foarte cunoscut și un băiat foarte cumsecade, însă odată ce am bătut palma cu UTA, credem că am trecut la un nivel superior în lumea sportului. ,Suntem o companie care crede în continuitate, în parteneriate stabile, așa ne dorim să se întâmple și în cazul UTA-ei. Suntem la început și vrem să-i felicităm pentru ceea ce fac”, a spus Coman.