Daniela Crudu nu se opreşte. Cea mai noua intervenţie chirurgicală i-a şocat pe fani: „Te-ai mutilat la faţă”

Daniela Crudu este adepta intervenţiilor estetice şi recunoaşte fără menajamente acest lucru. După ce şi-a operat sânii, nasul și a apelat și la alte proceduri de înfrumusețare, bruneta a şocat fanii cu o nouă procedură pe care şi-a făcut-o la nivelul feţei.

RomaniaTV.net
06 oct. 2020, 16:43
Daniela Crudu nu se opreşte. Cea mai noua intervenţie chirurgicală i-a şocat pe fani: „Te-ai mutilat la faţă”

Fosta asistentă TV a ales să-și mărească din nou buzele și a fost foarte mulțumită de rezultatul obținut în urma acestei proceduri non-invazive.

Răsturnare de situaţie! S-a aflat motivul pentru care iubitul a bătut-o pe Daniela Crudu. Este vorba de 70.000 de euro

Nu mi-am făcut aşa multe operaţii, cum se scrie peste tot. Mai contează şi… de exemplu, dacă îţi schimbi forma sprâncenelor, dacă te machiezi în alt fel de cum ai obişnuit oamenii. Înainte mă machiam, îmi făceam ochii aşa ascuţiţi, dar eu nu am ochii ascuţiţi, îi am rotunzi şi am zis să merg pe forma mea. Sprâncenele nu le mai fac aşa arcuite, le fac normal pe rotund mai groase. «Domne, că şi-a schimbat complet înfaţişarea». Da, că mi-am operat nasul. Asta, da. Este… să zic aşa se vede. A şi că am pus faţetele. Faţele, nasul şi acidul hialuronic în buze. Şi alte operaţii la sâni, au toate fetele„, declara Daniela în urmă cu ceva timp.

@beautyartaesthetics #lips #dermapen #babyface #bestclinic

Publicată de Daniela Crudu pe Marţi, 29 septembrie 2020

În timp ce unii fani o complimentau pentru felul în care arată, unii au criticat-o aspru și i-au spus că a exagerat cu intervențiile estetice.

Tu cu buzele tale naturale ești mult mai frumoasă. Ce dracu, tu nu te uiți în oglindă cum arăți? / De când nu ai mai dormit / Frumusețea femeilor din România / SUPERBĂ/ Te-ai mutilat la față / Frumusețeee‘, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Câţi bani a încasat de fapt Daniela Crudu de la iubitul bătăuş

Daniela Crudu a ajuns de urgență la spital, în luna februarie, cu răni la nivelul feței, după ce a fost snopită în bătaie de iubitul croat de la acea vreme, Sego Dubravko. Fosta asistentă tv s-a ales cu nasul spart și câteva coaste fisurate.  

Dacă nu fugeam, mă omora. Am ochii lipiți de sânge, mă dor toate oasele„, mărturisea bruneta la vremea respectivă.

În urma loviturilor primite, vedeta a stat internată în spital câteva zile. Din fericire, Daniela Crudu s-a recuperat total după bătaia încasată și nu a mai avut nevoie de o intervenție chirurgicală la față. Cu toate acestea, nu l-a iertat total pe Sego Dubravko și l-a lăsat fără o sumă frumușică. Fosta asistentă tv nu a depus plângere, însă l-a obligat pe croat să îi plătească spitalizarea.

Cine este Sego Dubravko, croatul care a desfigurat-o pe Daniela Crudu. De la trafic de droguri, la o avere de 6 milioane de euro

În plus, Daniela Crudu nu s-a lăsat ușor înduplecată, iar acum s-a aflat și suma exactă pe care croatul i-a plătit-o brunetei pentru ca aceasta să șteargă totul cu buretele: 7.000 de euro în total pentru a-și face operația de rinoplastie.

Nu s-a operat pentru că nu a fost nevoie, dar banii i-a luat. Ea a zis că dacă tot a mâncat bătaie, măcar să se aleagă cu ceva. Și dacă făcea plângere la poliție ce? Nu pățea nimic„, au povestit surse din anturajul Danielei Crudu.