Daniela Crudu își construiește casă cu banii din OnlyFans. Cum va arăta locuința vedetei

Daniela Crudu și-a vândut apartamentul în două zile de la anunț, iar acum a început să își construiască o casă nouă.

11 nov. 2022, 13:01
Daniela Crudu își construiește casă cu banii din OnlyFans. Cum va arăta locuința vedetei

Daniela Crudu vrea să stea departe de agitația din Capitală, mai ales acum că se pregătește să devină mămică. După ce a vândut apartamentul pe care îl avea, a început construcția unei case în comuna Roșu, potrivit substantial.ro.

Vedeta a hotărât că a venit momentul să se liniștească și să se așeze la casa ei. Bruneta și-a găsit perechea, iar relația pare foarte serioasă, mai ales că cei doi urmează să aducă un copil pe lume împreună. Bărbatul o face foarte fericită, iar concepția sa asupra vieții pare că s-a schimbat, pentru că în numai câteva luni, Daniela Crudu va ține în brațe primul ei copil.

Citește și: Ce nu mănâncă Daniela Crudu în sarcină: „Nu mai mănânc deloc, îmi e rău”

Fosta asistentă a lui Capatos vrea să pună la punct fiecare detaliu, înainte de venirea pe lume a bebelușului. Banii nu sunt o problemă pentru vedetă, deoarece a făcut OnlyFans înainte de a rămâne însărcinată.

Casa va fi construită în comuna Roșu, în apropiere de Capitală, dar va trebui să mai aștepte o perioadă până când Cruduța se va muta în ea, alături de familie. Bebelușul va avea propria cameră în noua locuință, și vedeta numără zilele până va locui în noul imobil.

„Acum vreau să mă mut la casă. Îmi fac o casă în comuna Roșu. Este vizavi de pădure, aer curat, mă trezesc de dimineață. Are patru camere, living jos, 3 camere sus și 3 băi. În ianuarie o să fie gata”, a declarat Daniela Crudu, potrivit spynews.ro.

Citește și: Doinița Oancea șterge pe jos cu Daniela Crudu. Ce a putut să spună despre fosta asistentă TV