Daniela Crudu, momente de coşmar. Medicii i-au pus un diagnostic crunt

Cunoscuta vedetă de televiziune, Daniela Crudu, a povestit despre situaţia ei de sănătate şi ce diagnostic i-au pus medicii.

19 nov. 2019, 20:11
Daniela Crudu, momente de coşmar. Medicii i-au pus un diagnostic crunt

Cruduţa suferă de diabet, iar analizele nu au ieşit deloc bine. De ceva timp, vedeta urmează un tratament specific pentru această boală. M”i-am făcut nişte analize şi am descoperit problema asta. Glicemia este mare şi am început să fac un tratament cu nişte pastile foarte puternice pentru diabet. Sper să fie bine. Am tratament şi regim. Am descoperit întâmplător. Într-o zi, m-am simţit rău şi mi-am făcut o serie de investigaţii”, a mărturisit Daniela Crudu.

Daniela a crezut, la un moment dat, că este însărcinată: „Dacă va fi un copil, este binevenit!”, a spus fosta asietntă tv, potrivit cancan.ro

Deși bruneta și-a dat demisia și a lăsat deoparte cariera în televiziune pentru un moment, locul ei este pe micul ecran pentru că are studii în domeniu. 

Bruneta se mândrește cu o diplomă pe care alte asistente tv nu o dețin. Daniela Crudu a terminat Liceului Economic nr. 4 din București, apoi s-a înscris la o Universitate privată din Capitală, unde a obținut diploma în Jurnalism.  

Pe vremea când lucra ca asistentă tv, Daniela Crudu încasa un salariu lunar de 500 de euro, dar își rotunjea veniturile și în alte moduri. Ea mai era și animatoare în diverse cluburi, unde era plătită cu 100 de euro pe noapte.