Daniela Crudu, primele imagini cu burtica de gravidă. Vedeta de pe OnlyFans și-a satisfăcut poftele și a înfulecat o shaorma, în inima Capitalei

Daniela Crudu este însărcinată pentru a doua oară, vestea fiind dată de fista asistentă TV la finalul lunii decembrie.

31 ian. 2024, 14:30

Daniela Crudu, însărcinată pentru a doua oară, a fost surprinsă în timp ce ieșea de la medic. Vedeta a ales o ținută comodă, care să îi deservească acțiunii pe care avea să o facă mai târziu. Un trening și un top, care i-au scos burtica în evidență, au fost elementele pe care a mizat modelul de pe OnlyFans. Dacă pe vremuri Cruduța era adepta tocurilor, acum pare să le fi uitat undeva în fundul dressingului, renunțând la acestea în detrimentul încălțărilor sport.

Citește și: Daniela Crudu a dezvăluit ce nume va purta fiul său: „Așa îl va chema”

Dani, iubitul controversatei brunete, a fost pe aceeași lungime de undă ca și Daniela Crudu. S-a echipat sport și după ce a luat-o pe fosta asistentă de la medic, au mers împreună să ia masa în oraș. Locația aleasă de cei doi nu a fost nici de departe una exclusivistă, ci mai degrabă menită să satisfacă foamea.

Dani și Daniela Crudu au fost fotografiați de Cancan în toată splendoarea. El a mizat pe o shaorma la lipie, iar ea a ales o shaorma mare la farfurie. Pentru că nu au mai avut răbdare până acasă, s-au așezat la una dintre mesele shaormeriei, și-au mâncat cu poftă preparatele comandate.

Citește și: Daniela Crudu, imagine cu fetița ei de opt luni: „Blondina mea. Oare i se mai închide părul?”

După ce au terminat de mâncat, Daniela Crudu și-a tras ochelarii de soare pe ochi și a ieșit în viteză din shaormerie, uitând un detaliu destul de important – o urmă de sos rămasă pe buze.

Daniela Crudu a anunțat recent că este din nou însărcinată, iar pentru a confirma acest lucru, vedeta a distribuit imagini cu burtica sa de gravidă. A păstrat această veste secretă timp de câteva luni și a decis să facă o surpriză fanilor săi. Bruneta a apărut în public cu burtica mărită, luându-i pe toți prin surprindere. Se pare că a rămas însărcinată la scurt timp după ce a adus pe lume o fetiță numită Daiana Maria. Relația ei cu iubitul său pare să meargă perfect, deoarece au decis să mai aducă un suflețel pe lume.