Daniela Crudu, probleme de sănătate. Vedeta a părăsit emisiunea lui Nea Mărin: „Am aflat ce s-a întâmplat cu ea”

Daniela Crudu a acuzat probleme de sănătate, motiv pentru care a părăsit emisiunea lui Nea Mărin, ,,Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară". După o noapte lungă, aceasta și-a strâns lucrurile și a plecat dis de dimineață, înainte să se trezească colegii ei.

20 ian. 2022, 12:20
Daniela Crudu, probleme de sănătate. Vedeta a părăsit emisiunea lui Nea Mărin: „Am aflat ce s-a întâmplat cu ea”
Daniela Crudu, probleme de sănătate

Daniela Crudu, probleme de sănătate. Se pare că Nea Mărin a primit o veste neașteptată din partea Cruduței. Aceasta s-a testat și a ieșit pozitiv, așa că a plecat acasă.

Prezentatorul le-a dat vestea de dimineață și celorlalți participanți. Aceștia vor fi testați, iar spectacolul va continua în condiții de siguranță.

Citeşte şi: Daniela Crudu, terorizată de fostul iubit, care a snopit-o în bătaie: „Nu-l mai halesc, mă caută de pe conturi false”

Daniela Crudu, probleme de sănătate

Am aflat ce s-a întâmplat cu Cruduța. Se pare că are Covid, de aia a și plecat. Se pare că aici în zonă s-a depășit cu mult incidența, de joi se va închide totul aici.

Dacă tot am muncit atâta aici eu zic că e păcat să nu facem măcar un mic spectacol. Nu vreau să mai fie nimeni în sală, îl vom face doar pentru noi și pentru cei de acasă, pentru telespectatori”, a zis acesta, spre marea surprindere a tuturor.

Cu o ediție înainte între Daniela Crudu și nea Mărin a avut loc un schimb dur de replici. Totul a pornit de la operațiile esteticei ale tinerei. Mai exact, nea Mărin a rugat-o pe Cruduța să îi arate o fotografie cu ea de pe vremea când încă nu apelase la ajutorul medicului estetician.

Daniela Crudu face furori peste hotare

Daniela Crudu este una dintre vedetele autohtone care au dat dovadă de foarte multă ambiție și perseverență, caracteristici care au propulsat-o foarte mult în carieră.

Fosta asistentă de televiziune a ajuns să fie imaginea oficială a unei case de pariuri în Rusia. Este vorba de compania Effbet, pe care Daniela Crudu o reprezintă de ceva vreme în România, însă iată că una dintre reclame a apărut și pe iar străzile din Rusia.

În afișul Effbet din Rusia voluptoasa Daniela face furori cu fizicul ei exotic.

Daniela Crudu este la concurență cu Bianca Drăgușanu, blondina este imaginea unei cunoscute case de pariuri de la noi din țară.