Daniela Crudu, terorizată de fostul iubit, care a snopit-o în bătaie: „Nu-l mai halesc, mă caută de pe conturi false”

Daniela Crudu este terorizată de fostul iubit, care a snopit-o în bătaie. Din cauza agresiunii, fosta asistentă TV a fost nevoită să meargă la spital pentru a primit îngrijiri medicale. Spune despre croat, că o terorizează cu mesaje de pe conturi false.

21 mai 2021, 23:46
Daniela Crudu, terorizată de fostul iubit, care a snopit-o în bătaie: „Nu-l mai halesc, mă caută de pe conturi false”
Daniela Crudu este terorizată de fostul iubit, care a snopit-o în bătaie.

Daniela Crudu, terorizată de fostul iubit şi nu reușește să scape de el. Bruneta a dezvăluit că fostul partener croat o terorizează cu mesaje, deși i-a spus clar că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu el.

„De croat nu mă mai interesează. Nu-l mai halesc. Să nu-i mai văd fața ăluia niciodată. Am văzut poze vechi cu el prin telefon și am avut o stare proastă. Nu vreau să-l mai văd în viața mea. Îl urăsc! M-a căutat non-stop și în martie m-a căutat. Mă caută non-stop. Cum să mă întorc la el?

Îmi dă mesaje de pe conturi false pe Instagram încontinuu. Nu vreau să-i mai văd mecla ăstuia imediată. Pentru mine nu mai există acest om. E un om rău, urât. Nu știu de ce nu mi-am dat seama de la început, de obicei am un feeling la oameni. M-a luat valul, așa. Nu am avut timp să ne cunoaștem că noi stăteam doar în vacanță”, a spus Daniela Crudu.

Citeşte şi: Daniela Crudu iubeşte din nou? Cum a fost fotografiată într-un avion privat

Daniela Crudu, terorizată de fostul iubit

Daniela Crudu

confirmat că fostul partener de viață era un bărbat extrem de gelos, însă niciodată nu s-ar fi gândit că lucrurile vor ajunge la stadiul ăsta. Bruneta a mărturisit că au existat câteva episoade care i-au dat de gândit, înainte să se ajungă la violență, dar chiar și așa, nu s-a gândit că va recurge la astfel de gesturi.

Asta l-a speriat (n.r. – când a văzut câtă lume o cunoaște). Am fost la ski, la Poiană, și când a văzut că toată lumea făcea poze cu mine a zis: „ce se întâmplă aici? ești cunoscută în zona asta”. I-am zis că da. După aia am fost în Bosnia Herțegovina și după ne-am întors și am intrat pe la Vamă și mă cunoșteau și acolo.

El credea că sunt vedetă pe Instagram, apoi i-am zis. A rămas mască, nu a reacționat, dar când am venit aici la club aici împreună, au venit niște băieți să-mi dea o șampanie la masă și s-a enervat atunci și de acolo a început scandalul”, a adăugat diva la Antena Stars.