Daniela Crudu s-a despărțit de iubitul ei. Detaliile care indică finalul poveștii de dragoste

Daniela Crudu a pus punct legăturii cu bărbatul care o făcea fericită, iar semnele rupturii dintre ce doi au devenit evidente.

08 aug. 2021, 16:23

Daniela Crudu a rupt legătura cu iubitul ei, bărbatul alături de care a construit o frumoasă relație de dragoste.  Daniela Crudu nu se afișează cu oricine, iar în ultimul timp a început să fie din ce în ce mai discretă în ceea privește viața ei personală.

Fosta asistentă TV a recunoscut acum câteva luni că este implicată într-o relație și că are sentimente extrem de puternice față de bărbatul din viața ei.

Totuși Cruduța nu a vrut să dea prea multe detalii despre identitatea partenerului, însă din păcate povestea de iubire dintre cei doi a luat sfârșit.

Prima apariție publică a Danielei Crudu alături de fostul ei iubit a fost chiar la ziua ei de naștere, pe care și-a serbat-o într-un club de fițe din Capitală împreună cu alți prieteni apropiați.

La momentul acela, Daniela Crudu se poza în ipostaze tandre cu partenerului ei de viață.

Un prim semn care demonstrează marea despărțire ar fi faptul că fosta asistentă TV a șters fotografiile în care apărea și iubitul ei misterios. Mai mult decât atât, bruneta a postat pe contul ei personal de Instagram și o piesă tristă, care probabil sugerează stările și momentele prin care trece.

După scandalul cu iubitul care a și fost violent cu ea, Daniela Crudu nu a mai avut o relație stabilă, însă rămâne de văzut dacă este gata să se îndrăgostească din nou sau dacă va lua măsuri semnificative pentru a nu fi dezamăgită iarăși, relatează Spynews.

Daniela Crudu iubeşte din nou? Cum a fost fotografiată într-un avion privat

Daniela Crudu iubeşte din nou? Fosta asistentă TV nu a făcut niciun fel de declaraţie vizavi de viaţa personală, că ar exista un bărbat în viaţa ei, însă, unele fotografii vorbesc de la sine.

Recent, bruneta a publicat pe contul ei de socializare o imagine care i-a pus pe gânduri pe cei care o urmăresc şi spun că s-ar afla într-o vacanță de lux alături de noul bărbat misterios din viața ei a cărui identitate încă nu a dezvăluit-o.

Daniela Crudu, despre orientarea sexuală a lui Gabi Bădălău

Daniela Crudu a vorbit despre orientarea sexuală a lui Gabi Bădălău, după ce Claudia Pătrăşcanu a făcut afirmaţii grave la adresa lui. Fosta asistentă TV s-a iubit cu fiul politicianului, aşa că este una dintre persoanele care ar şti dacă Bădălău ar avea o altă orientare sexuală.

„Am fost prieteni, ne cunoaștem bine, deci pot să spun cu mâna pe inimă că nu există așa ceva, este exclus”, a spus clar și răspicat Daniela Crudu.

„Războiul” dintre Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău este departe final. Cântăreaţa a făcut declaraţii şocante despre Bianca Drăguşanu şi soţul ei, după ce copiii săi s-au întors din weekend-ul pe care l-au petrecut cu tatăl lor.

“Tatăl i-a forțat pe copii sa vorbească cu Bianca pe video. Copiii au văzut-o pe Bianca în ipostaze indecente pentru că cei mici vin și îmi povestesc, mi-a confirmat și copilul cel mare și vă dați seama ca mamă cât de disperată sunt!

M-am săturat de câte ori m-am dus la Protecția Copilului, la Poliție peste tot. Singurul lucru pe care mi l-a spus când i-am cerut să le pună centurile copiilor a fost: „Doar unul e Bădălău”. Mi-au spus direct că au vorbit cu Bianca și că Bianca era goală și că a început Bianca să vorbească cu cel mic și să-l întrebe tot felul de lucruri și l-a întrebat și pe el. Copiii mimează perversiuni sexuale cu păpuși”, a spus Claudia Pătrășcanu.


loading...