Daniela Crudu, imagini incendiare de la plajă! A zăpăcit turiştii cu noile ei silicoane

Daniela Crudu şi-a etalat noile silicoane la plajă. Fosta asistentă TV a fost surprinsă de paparazzi în timp ce atrăgea privirile turiştilor de pe litoral.

17 iul. 2021, 13:52
Daniela Crudu, imagini incendiare de la plajă! A zăpăcit turiştii cu noile ei silicoane

Chiar dacă s-a retras din lumina reflectoarelor, Daniela Crudu este una dintre cele mai râvnite brunete din showbiz. Fosta asistentă tv a fost surprinsă de paparazzi Wowbiz.ro pe litoral.

Bruneta a purtat un costum de baie alb, cu un sutien care abia îi acoperea noile silicoane, aşa că nu a durat mult până când a reuşit să atragă toate privirile. Bărbaţii aflaţi pe plajă au fost vrăjiţi de formele fostei asistente TV.

Daniela Crudu, imagini incendiare de la plajă! Motivul pentru care şi-a schimbat silicoanele: „O să se lase și o să aibă aspect natural”

Daniela Crudu și-a schimbat silicoanele în această primăvară, pe motiv că și-a dorit o altă formă a sânilor.

„Nu am avut nicio problemă, pur și simplu mi-am dorit altă formă. O să se lase și o să aibă aspect natural. Astea sunt mai moi. Medicul mi-a spus că aceste silicoane nu sunt pentru oricine. Dacă ai sânii lăsați, ele se lasă mai mult, pentru că sunt niște silicoane mai moi. Mă plictisisem de forma aia rotundă. La sâni nu mă mai operez, că am trei operații. Însă dacă apare ceva nou, de ce nu.”, a declarat Daniela Crudu, în emisiunea Xtra Night Show, conform Wowbiz.

Citeşte şi: Gabi Bădălău i-a spus Claudiei Pătrăşcanu cu cine a înșelat-o. Nume cunoscute pe listă: „Diana Munteanu, de la el știu… Și Daniela Crudu!”

Chiar dacă este una dintre cele mai râvnite brunete, Daniela Crudu pare că nu a avut noroc în dragoste. După mai multe relații eșuate, Daniela Crudu a devenit discretă cu viața sa amoroasă, iar despre căsătorie nici nu vrea să audă.

„Nu vreau să mă mărit, nu-mi place ideea asta. Nu vreau să mă leg. Eu vreau să cunosc, să călătoresc. Sunt așa libertină, nu-mi place să fac aceleași lucruri. Dacă e frumos și iese copilul frumos, da, poate.”, a mai spus fosta asistentă tv.

În luna mai, Daniela Crudu a fost terorizată de fostul iubit, care a snopit-o în bătaie. Din cauza agresiunii, fosta asistentă TV a fost nevoită să meargă la spital pentru a primit îngrijiri medicale. Despre croat, că o terorizează cu mesaje de pe conturi false.

Citeşte şi: Daniela Crudu, terorizată de fostul iubit, care a snopit-o în bătaie: „Nu-l mai halesc, mă caută de pe conturi false”


loading...