Daniela Crudu şi-a arătat chipul după ce a fost desfigurată. Cum arată acum fosta asistentă TV

Daniela Crudu a avut parte de momente groaznice, după ce în urmă cu două săptămâni ajungea la spital din cauza iubitului ei. Croatul a bătut-o cu bestialitate pe fosta asistentă TV, iar aceasta a decis să nu depună plângere împotriva lui şi mai mult decât atât, s-a împăcat cu el.

RomaniaTV.net
24 feb. 2020, 16:59

Deşi în ultima vreme, Daniela Crudu umbla cu faţa acoperită, deoarece era desfigurată, se pare că acum şi-a revenit şi a arătat tuturor cum arată acum. Acoperită de machiaj, bruneta nu mai prezintă urme de vânătăi.

 

Iubitul croat o vrea înapoi pe Daniela Crudu

Daniela Crudu a avut parte de momente terifiate, în urmă cu aproape două săptămâni, când a fost snopită în bătaie de iubitul croat. Bruneta nu încetează să îşi surprindă fanii cu deciziile pe care le ia. Se pare că Sego Dubravko o vrea înapoi pe fosta asistentă TV, iar aceasta i-a pus o condiţie.

Potrivit Impact.ro, iubitul croat o vrea înapoi, însă Daniela Crudu i-a pus o condiție clară. Sego Dubravko i-a propus Danielei Crudu o întâlnire, pentru a discuta și a pune lucrurile pe tapet, însă bruneta vrea să existe această discuție numai în casa tatălui ei, în prezența lui și a surorii sale.

Cine este Sego Dubravko, croatul care a bătut-o pe Daniela Crudu

Sego Dubravko, cel care a agresat-o pe Daniela Crudu, este un controversat om de afaceri de origine croată. Bărbatul este un fost luptător extrem de temut și respectat în capitala Croației, Zagreb. Majoritatea afacerilor acestuia sunt legale, însă, în trecut, banii pentru deschiderea afacerilor nu au fost obținuți pe căi tocmai cinstite.

Sego Dubravko are afaceri imobiliare în majoritatea stațiunilor din Croația. Mai exact, deține un hotel de 4 stele în stațiunea Tisno, dar și apartamente pe care le închiriază în regim hotelier în stațiunile Dubrovnik, Hvar, Split. Averea omului de afaceri se ridică la peste 6 milioane de euro.

Un artist de top aruncă BOMBA în SHOWBIZ! „Nu e prima dată când Daniela Crudu este bătută de iubitul croat!”

În 2010, presa internațională anunța că liderului uneia dintre cele mai puternice organizații criminale din Europa a fost capturat, după o operațiune amplă a Interpolului. Pe atunci, se capturau și 40 de kilograme de cocaină, despre care existau informații că urmau să ajungă în toată America de Sud.