Daniela Crudu şi Mihai Costea din nou ÎMPREUNĂ? Detalii PICANTE despre cel mai nou cuplu

După ce în 2014 Daniela Crudu anunța că s-a despărțit de Mihai Costea din cauza infidelității fotbalistului, sunt șanse să-i vedem, din nou, împreună.

11 ian. 2017, 11:11
Daniela Crudu şi Mihai Costea din nou ÎMPREUNĂ? Detalii PICANTE despre cel mai nou cuplu

Fostul fotbalist al Stelei a avut o relație cu Daniela Crudu, însă a înșelat-o cu o altă tânără, cu care a rămas împreună după separarea de brunetă.

Însă, după doi ani de relație, Mihai Costea a trecut și el prin aceeași situație ca Daniela. Nilă a fost înșelat de iubita sa, relația celor doi răcindu-se după plecarea acestuia în Dubai. 

În ultima perioadă, Mihai Costea se pare că a început să o curteze, din nou, pe Daniela Crudu, iar surse din anturajul acestuia spun că sunt șanse să-i vedem iar un cuplu.

„Nila si Alina s-au racit mult unul fata de altul in vara anului trecut, cand el juca la Dubai. Alina a ramas in Bucuresti si a inceput sa iasa cu un afacerist destul de bogat, cu care s-a si combinat pe ascuns. Practic, Nila a patit fix ce i-a facut si el Crudutei. Si cum era normal, Mihai a aflat de aventura iubitei sale si i-a dat acesteia papucii, iar acum a inceput s-o curteze iar pe Daniela si nu este exclus sa-i vedem iar impreuna”, a declarat un apropiat al fotbalistului, potrivit Wowbiz.