Daniela Crudu, SCENE INDECENTE în CLUB. Ce i-au făcut câţiva bărbaţi ÎNFIERBÂNTAŢI

Daniela Crudu a trecut peste despartirea de Mihai Costea si a redevenit o devoratoare de barbati, ca in perioada de dinaintea relatiei cu fotbalistul de la Steaua.

07 nov. 2014, 15:36
Daniela Crudu, SCENE INDECENTE în CLUB. Ce i-au făcut câţiva bărbaţi ÎNFIERBÂNTAŢI

Daniela Crudu si-a revenit dupa despartirea de Mihai Costea, iar acum este pusa pe distractie mai mult ca niciodata. De cateva saptamani, bruneta bate-n lung si-n lat toate cluburile din Capitala si danseaza lasciv in prezenta barbatilor, lasanadu-se atinsa si pupata.

Ultima escapada a avut loc cu cateva zile in urma, intr-un club din Regie, cand Daniela Crudu s-a distrat ore in sir in compania unui tanar chipes. Cei doi au dansat lipiti unul de celalat iar, la un moment dat, tanarul a indraznit sa o sarute pe Daniela pe gat, fugitiv. Bruneta nu a parut deranjata de gestul acestuia, ba chiar l-a rasplatit cu un zambet larg, continuandu-si dansul provocator, scrie Cancan.

Daniela Crudu pare ca vrea sa recupereze timpul petrecut alaturi de Mihai Costea. In cei trei ani de relatie cu stelistul, Daniela a stat mai mult in casa si abia daca a iesit de cateva ori in club. Acum isi ia revansa pentru timpul pierdut si la fiecare sfarsit de saptamana iesen in cluburi.