Daniela Gyorfi, adevărul despre averea familiei. Este de 17 ani cu George Tal: „Ştim amândoi a cui este casa, mașina, afacerea”

Daniela Gyorfi a spus adevărul despre averea familiei sale. Se iubeşte de 17 ani cu George Tal şi au împreună o fată, Maria, pe care nu au ţinut-o departe de camerele de luat vederi. Fata a cucerit telespectatorii încă de la primele sale apariţii.

03 feb. 2023, 14:48
Daniela Gyorfi, adevărul despre averea familiei. Este de 17 ani cu George Tal: „Ştim amândoi a cui este casa, mașina, afacerea”
Daniela Gyorfi este de 17 ani cu George Tal

Daniela Gyorfi, adevărul despre averea familiei. Cântăreața a explicat ce se întâmplă cu bunurile strânse în timpul relației lor și cum se împart, având în vedere că nu sunt căsătoriți și nici nu au de gând să facă acest pas.

Citeşte şi: Cum arată fiica Danielei Gyorfi. Maria are 11 ani şi nu seamănă deloc cu mama ei: „Ea învață coreeană acum, nu vreau să aibă de-a face cu showbizul”

Daniela Gyorfi, adevărul despre averea familiei

Daniela Gyorfi spune că absolut tot ce a strâns împreună cu George, îi va rămâne fetiței lor. Artista nu este un om risipitor pentru că a crescut cu mari lipsuri materiale și nu vrea ca fiica ei să aibă vreodată griji legate de bani.

Bunurile comune sunt ale mele! De fapt nu sunt ale mele, sunt ale Măriucăi! Bunurile noastre nu sunt ale noastre, sunt ale copilului. Nu ne întrebăm, pentru că știm amândoi a cui este casa, a cui este mașina, a cui este afacerea. Amândoi am muncit, amândoi muncim și nu se pune problema așa între noi.

Tot ceea ce facem, facem într-adevăr pentru Maria, dar și pentru noi. Adică eu nu sunt de acord să-i las copilului meu, adică eu să muncesc… Muncesc, dar pentru mine și pentru copil. Îi las copilului că doar n-o să iau nimic cu mine în mormânt a declarat Daniela Gyorfi la FRESH by UNICA.

Cum a reușit Daniela Gyorfi să câștige 120.000 de euro

Cu ajutorul unui avocat iscusit, Daniela Gyorfi (53 de ani) a reușit să câștige despăgubiri pentru un imobil din Sectorul 3. Inițial, vedeta TV a primit pentru terenul din zona Dristor, de 287,92 mp suma de 98.113 euro. Ulterior, instanța superioară a pronunțat verdictul final, după ce vedeta a contestat decizia primei instanțe. Astfel, a reușit majorarea sumei, cu încă 20.000 de euro despăgubiri. Hotărârea a rămas definitivă.

Admite apelul formulat de apelanta-reclamantă. Schimbă în parte sentinta civilă apelată în sensul că decizia de compensare va fi emisă de pârâta Comisia Națională pentru Compensarea Imobilelor pentru un număr de 581.050 de puncte.

Respinge apelul formulat de apelanta-pârâtă Comisia Națională pentru Compensarea Imobilelor ca nefondat. Obligă apelanta-pârâtă să plătească apelantei-reclamante cheltuieli de judecată în apel în sumă de 1700 lei reprezentând onorariu de avocat. Definitivă”, este hotărârea magistraților.