Daniela Gyorfi gata să explodeze. Fiica ei a fost agresată de două colege de școală: „A fost luată și dusă la spital”

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România și una dintre cele mai transparente vedete din showbiz. Aceasta a mărturisit că fiica ei s-a confruntat cu bullying-ul, într-o formă foarte gravă.

02 iun. 2023, 09:26
Daniela Gyorfi gata să explodeze. Fiica ei a fost agresată de două colege de școală: „A fost luată și dusă la spital”
Daniela Gyorfi gata să explodeze. Fiica ei a fost bătută de două colege de școală: „Și-a spart capul. A fost luată și dusă la spital. Copiii râdeau

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai cunoscute și longevive artiste din România. Din păcate, aceasta a trecut printr-o situație de coșmar, pe care nicio mamă nu are trebui să o trăiască. Fiica acesteia, Măaria, care are 12 ani a fost victima violenței fizice. Adolescenta a fost abuzată fizic de două colege de-ale sale, care frecventau aceeași instituție de învățământ.

Citește și: Pe cine a pus ochii Anamaria Prodan, după despărțirea de Flavius Nedelea. „Îl voi lua de bărbat în secunda doi!”

Daniela Gyorfi este într-o relație cu George Tal de mai bine de 15 ani. Din iubirea los s-a născut o fiică pe nume Maria. Din nefericire, aceasta a căzut victimă a bullying-ului. Două dintre colegele de școală au agresat-o fizic, iar cu altă ocazii, colegii au împins-o, iar fetița a căzut și și-a spart capul. După aceste evenimente, Daniela Gyorfi a decis să o mute la altă școală, pentru a dat în uitării aceste evenimente traumatizante.

„A avut două eleve care i-au creat mari probleme. Au bătut-o, pe mine mă făceau în toate felurile. Până nu am venit la școală ca o leoaică, nu s-a potolit treaba. Patru ani de zile erau pe ea grămadă și nu a mai suportat. În clasa IV-a la început, la ora de sport s-au jucat și a căzut, împinsă, și și-a spart capul. A fost luată și dusă la spital. Copiii râdeau.”, a declarat Daniela Gyorfi, la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Daniela Gyorfi, dezvăluiri dureroase despre copilăria ei

Daniela Gyorfi a mărturisit că nu a avut parte de o copilărie prea fericită. Când celebra artistă avea doar 11 ani, părinții ei au hotărât să o ia pe drumuri separate și să divorțeze. Din fericire, relația cu mama ei a fost una bună, cele două sprijinindu-se una pe alta, pentru a compensa lipsa tatălui.

„N-am avut tată, ca și alte familii, asta este. S-a întâmplat, nu s-au înțeles părinții. Mă bucur pentru mama că a luat o decizie foarte bună pentru ea, deși a fost greu, sunt convinsă că i-a fost foarte greu, dar a fost cel mai bine.”, povestea acum mai mult timp Daniela Gyorfi, conform informațiilor apărute în presă.

Citește și: Anca Dumitra, despre alegerea rochiilor de mireasă, la nunta cu Manfred Spendier. Cadoul primit de actriță din partea nașilor