Anca Dumitra, despre alegerea rochiilor de mireasă, la nunta cu Manfred Spendier. Cadoul primit de actriță din partea nașilor

Anca Dumitra se află acum în luna de miere, după ce, la sfârșitul lunii aprilie, ea și Manfred Spendier și-au unit destinele.

01 iun. 2023, 23:05
Anca Dumitra, despre alegerea rochiilor de mireasă, la nunta cu Manfred Spendier. Cadoul primit de actriță din partea nașilor
Anca Dumitra, despre cel mai frumos moment din viața ei

În data de 29 aprilie, actrița Anca Dumitra a avut parte de nunta visurilor ei, alături de soțul ei, austriacul Manfred Spendier. Aceasta a vorbit, pentru viva.ro, direct din luna de miere, despre unul dintre cele mai frumoase momente din viața ei.

„A fost de departe cea mai frumoasă petrecere pe care aș fi putut vreodată să mi-o imaginez, dacă aș fi făcut asta. Cum spuneam, nu am fost niciodată genul. Pentru mine, cea mai importantă a fost cununia religioasă. Am avut aproape familia, a fost plin de emoții. Fiind o persoană credincioasă, acel moment a contat enorm pentru mine.

A urmat o petrecere cum nu mi-aș fi imaginat. Știu că este frumos și firesc să le dai apoi mesaje oamenilor cu mulțumiri, dar nu am apucat – am primit numeroase mesaje că s-au simțit bine, că muzica a fost excelentă, mâncarea foarte bună. Nu ne lăudăm neapărat, dar feedback-ul primit ne-a depășit orice imaginație. Întreaga zi de 29 aprilie va rămâne ca într-o poveste”, a povestit Anca Dumitra.

Citește și: Anca Dumitra și Manfred Spendier se află în luna de miere. Ce destinaţie au ales cei doi îndrăgostiţi

Actrița mai spune și că ia fost destul de greu să aleagă rochia de mireasă, dar, cu ajutorul soțului ei, a reușit să găsească ceva pe placul ei și în care să se simtă confortabil.

„Da, a fost greu să găsesc modelul perfect. Mi-am dat seama că, dacă merg în 5 locuri, voi găsi numeroase variante. Am mers la țintă și am ales ce mi-a plăcut, negândindu-mă de mică ce mi-am dorit. Pentru biserică am vrut ceva diafan, care să fie cât de cât comod, deși nu te poți simți ca la tine acasă sau ca într-o rochie de vară. Am avut noroc să pot să mă mișc, deși am ales o rochie tip sirenă.

Modelul îl știa din fotografii, în catalogul celor de la care am achiziționat rochia, și i-a plăcut foarte tare. A contat și părerea lui. De văzut, efectiv, s-a întâmplat în biserică”, a adăugat actrița.

Citește și: Anca Dumitra și soțul milionar, nuntă ca-n povești. Dansul mirilor i-a emoționat pe toți invitații. Imagini de excepție – VIDEO

Nunta celor doi îndrăgostiți a avut loc în București, iar cadoul primit din partea nașilor a fost unul cu totul special.

„Nunta a avut loc în București, am avut o sută și un pic de invitați. Ne-am dorit o nuntă restrânsă și cu oamenii cei mai dragi, așa că s-a ajuns la un număr nu foarte mare, dar suficient cât să întrețină o petrecere foarte frumoasă. Am avut parte de un cadou frumos din partea nașilor, au fost The Super 4, care mie îmi plac foarte mult și ne-au încântat alături de Bella Santiago. Mi-au fost aproape colegii din Las Fierbinți, firește. M-am bucurat foarte tare, e familia mea de la muncă”, a mai spus ea.