Lulache, fosta şefă cu salariu colosal la Fondul Proprietatea, numită director al Nuclearelectrica

Daniela Lulache, fosta bugetară cu salariu uriaş la Fondul Proprietatea, s-a întors să mai ia nişte bani de la stat. Aceasta a fost numită director general al Nuclearelectrica, potrivit România TV. Daniela Lulache a intrat în atenţia opiniei publice în 2009, când a încasat 1,9 milioane de lei de la Fondul Proprietatea.

RomaniaTV.net
15 mai 2013, 08:57
Lulache, fosta şefă cu salariu colosal la Fondul Proprietatea, numită director al Nuclearelectrica

Daniela Lulache a fost numită director general la compania de stat Nuclearelectrica în urma unui vot în unanimitate. Daniela Lulache a intrat în atenţia opiniei publice în 2009, când presa a aflat că a încasat în jur de 450.000 de euro de la Fondul Proprietatea, adică aproape 40.000 de euro lunar.

Doar salariul de bază era de 13.000 de euro. Ea a fost revocată de la conducerea Fondului în decembrie 2009, în locul său fiind numit Ionuţ Popescu. Acesta a cerut să fie plătit la nivelul unui secretar de stat. El a susţinut că îi era ruşine să nu îl intrebe mama sa pensionară dacă pensiile nu cresc din cauza salariului său.

Daniela Lulache a primit în 2009, de la Fondul Proprietatea, indemnizaţii, bonusuri şi compensaţii de 1,86 milioane lei.

Fondul Proprietatea este acţionar la Nuclearelectrica, controlând un pachet de 9,72% din acţiunile producătorului de energie.