Daniela Şfaiţer a murit fulgerător la 56 de ani. Ultima dorinţă a soţiei patronului de la Poli Iaşi îi va fi respectată cu sfinţenie

Potrivit unor surse neoficiale, Daniela Șfaițer ar fi suferit un accident vascular cerebral. Daniela Șfaițer va fi înmormântată alături de mama ei.

05 dec. 2022, 10:59
Daniela Şfaiţer a murit fulgerător la 56 de ani. Ultima dorinţă a soţiei patronului de la Poli Iaşi îi va fi respectată cu sfinţenie

Daniela Şfaiţer, care a murit fulgerător, duminică dimineață, va fi condusă pe ultimul drum joi, 8 decembrie.Sicriul cu trupul neînsuflețit al soției omului de afaceri Cornel Șfaițer a fost depus la Biserica „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Vorona, în centrul localității. De altfel, Slujba de înmormântare va avea loc în aceeași biserică, ctitorită chiar de familia Șfaițer.

Femeia de afaceri va fi înmormântată la Botoșani, în cursul zilei de joi, în cimitirul Pacea. Aceasta și-a exprimat dorința de a fi înhumată alături de mama ei.

Daniela Șfaițer, soția președintelui de la Poli Iași, a murit subit la 56 de ani. A fost găsită moartă în casă. Șoc uriaș pentru toți!

Daniel Șfaițer a mărturisit în cadrul unui interviu din luna mai a acestui an faptul că și-ar fi dorit să pună bazele unei fundații în slujba comunității, în scopul de a-i ajuta pe oamenii cu o situație precară, mai ales pe copiii bolnavi.

Daniel Șfaițer spunea atunci că a discutat și cu preoți despre gândul său bun și credea că menirea sa pe lume era aceea de a oferi.

Soția omului de afaceri Cornel Șfaițer a fost găsită moartă duminică dimineață. Daniela Șfaițer avea 56 de ani și a fost găsită fără suflare în locuința sa. La fața locului au fost chemate cadrele medicale, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea sa.

Căsătorie de 35 de ani cu omul de afaceri Cornel Șfaițer

Daniela Şfaiţer era una dintre cele mai puternice femei de afaceri din județul Botoșani. Ea deținea, printre altele, complexul comercial Crescendo din localitatea Vorona.

Duminică dimineață, Danielei Sfaițer i s-a făcut rău,  fiind găsită de soțul ei, Cornel Șfaițer, în locuința de la Vorona. A fost apelat urgent numărul 112. La fața locului a venit o ambulanță, Daniela Șfaițer fiind transportată la spital. Din nefericire, medicii nu au mai putut să îi salveze viața.

”Căsătorită de peste 35 de ani cu Cornel Șfaițer, Daniela Șfaițer nu a fost doar femeia din spatele unui om puternic. Chiar dacă recunoaște că s-a ’hrănit’ din forța pe care a primit-o de la soțul său. ’Cornel Șfaițer m-a schimbat, m-a educat practic să fiu un om puternic.

El m-a lăsat să muncesc, să mă zbat, să văd ce înseamnă să fiu mamă, să fiu soție, să fiu partener de afaceri’, spunea Daniela Șfaițer.

Și-a iubit soțul, fetele, dar i-a iubit deopotrivă pe toți cei aflați în nevoie. Un suflet mare, care a știut că a dărui este mai presus de a trăi pentru tine însuți”, au punctat și cei de la botoșăneanul.ro.

Daniela Şfaiţer a murit. Mesaje de condoleanțe din fotbalul românesc 

Reprezentanții clubului alături de care a cumoscut cele mai mari satisfacții au transmis un mesaj de condoleanțe lui Cornel Șfaițer. “FC Botosani este aläturi de fostul presedinte al clubului, Cornel Sfaiter, care trece prin momente extrem de dificile dupã trecerea în nefiinta a partenerei sale de viatà, Daniela Sfaiter. Intreaga echipà transmite condoleante familiei si multà putere pentru a trece peste aceastã tragedie care a întristat întreaga comunitate”, a transmis clubul FC Botoșani. Și vecinii din capitala Moldovei au dorit să fie alături de actualul lor președinte.

Doliu în lumea artistică din România. Celebrul actor a murit la vârsta de 77 de ani

“Sincere condoleante, Cornel Sfaiter! ACSM Politehnica lasi este alături de presedintele Consiliului Director al clubului nostru în urma decesului fulgerător al sotiei sale, Daniela Sfaiter. Dumnezeu sã o odihneascã!”, au transmis cei de la Poli Iași.

Și primarul Chirica a avut un mesaj pentru familia Șfaițer. “Am aflat cu profunda tristete de decesul neasteptat al doamnei Daniela Staiter, sotia domnului Cornel Sfaiter, presedintele Consiliului Director al Politehnici lasi. În fata acestei cumplite tragedii, cuvintele ne sunt putine si încărcate de durere. Cu gând de intarire sufleteasca, sunt alaturi de domnul Cornel Sfaiter în această grea cumpănă, rugându-mă pentru sufletul sotiei sale. Dumnezeu sa o odihneasca în pace si vesnica lumina!”, a transmis Mihai Chirica.

“Conducerea clubului Sepsi OSK, alături de întregul colectiv, își exprimă regretul profund si este alături de fostul manager al clubului nostru Cornel Sfaiter in aceste momente de durere si grea incercare, pricinuite de decesul sotiei sale. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, au transmis cei de la Sepsi.