Daniela Șfaițer, soția președintelui de la Poli Iași, a murit subit la 56 de ani. A fost găsită moartă în casă. Șoc uriaș pentru toți!

Sunt clipe grele în familia lui Cornel Șfaițer, președintele de la Politehnica Iași. Soția lui, Daniela Șfaițer, a murit subit duminică dimineață, la vârsta de 56 de ani.

04 dec. 2022, 13:59
Daniela Șfaițer, soția președintelui de la Poli Iași, a murit subit la 56 de ani. A fost găsită moartă în casă. Șoc uriaș pentru toți!

Danielei Șfaițer i s-a făcut rău, duminică dimineață, și a fost găsită pe jos de soțul ei, în locuința de la Vorona. A sunat imediat la 112, iar la fața locului a venit o ambulanță care a transportat-o pe pacientă la spital. Medicii nu au mai putut face nimic ca să-i salveze viața.

Potrivit unor surse neoficiale, Daniela Șfaițer ar fi suferit un accident vascular cerebral.

Citește și Iulian Juncănaru, ultimul mesaj înainte să moară. Ce nu a mai apucat să facă stomatologul de 39 de ani de la „Chefi la Cuțite”

Daniela Șfaițer, soția președintelui Poli Iași, era mama a două fete și conducea mai multe afaceri.

Daniela Șfaițer, soția președintelui de la Poli Iași, moartă subit la 56 de ani

Reprezentanții Clubului de fotbal FC Politehnica Iași au confirmat vestea tristă și și-au exprimat regretul pentru această pierdere. „Sincere condoleanțe, Cornel Șfaițer! ACSM Politehnica Iași este alături de președintele Consiliului Director al clubului nostru în urma decesului fulgerător al soției sale, Daniela Șfaițer. Dumnezeu să o odihnească!”.

Citește și A murit Avocatul 31, omul care s-a ocupat de traducerea a sute de filme de pe internet. Comunitatea cinefililor, în doliu!

Fiica acesteia e prăbușită de durere și încă nu vrea să accepte că cea care a crescut-o și învățat-o tot ce știe nu mai este. „Mereu te voi purta in inima si sufletul meu! Drum lin, MAMA!”, scrie Alice Șfaițer pe pagina de Facebook.

Curg mesajele de condoleanțe pentru cea care a fost atât de iubită și respectată:

  • „FC Botoșani este alături de fostul președinte al clubului, Cornel Șfaițer, care trece prin momente extrem de dificile după trecerea în neființă a partenerei sale de viață, Daniela Șfaițer. Întreaga echipă transmite condoleanțe familiei și multă putere pentru a trece peste această tragedie care a întristat întreaga comunitate.”
  • „Ne este greu să găsim cuvintele potrivite acum când am aflat că fiinţa elegantă, modestă și discretă, așa poate fi descrisă în doar câteva cuvinte, Daniela Șfaițer, atât de iubită de întreaga comunitate a Voronei, a plecat pentru totdeauna. O lumânare aprinsă şi gândurile noastre sunt alături de familia îndoliată . Sincere condoleanţe! Dumnezeu să o odihnească în pace”.
  • „Sunt cu sufletul alături de familia Șfaiter la dureroasa pierdere a soției și mamei. Pe doamna Daniela am avut șansa să o cunosc îndeaproape și sunt șocat că moartea a înfrânt un om atât de puternic. Era extrem de iubită de comunitate și un sprijin de nădejde pentru toți cei care îi cereau ajutorul. O femeie care prețuia demnitatea și cinstea. Dumnezeu să o primească în împărăția de lumină și să o odihnească după o viață plină de zbucium. Rămâne un model de voință pentru mulți și va dăinui în amintire! Multă putere familiei să depășească durerea!”.