Iulian Juncănaru, ultimul mesaj înainte să moară. Ce nu a mai apucat să facă stomatologul de 39 de ani de la „Chefi la Cuțite”

Sunt momente foarte grele pentru familia și cunoscuții stomatologului Iulian Juncănaru, fost concurent la "Chefi la Cuțite", care a murit subit la vârsta de 39 de ani.

04 dec. 2022, 10:12

Iulian Juncănaru a fost găsit mort în apartamentul său. Nimeni nu știe concret care e cauza decesului, însă, potrivit primelor investigații, ar fi vorba despre un atac de cord. Tânărul stomatolog era o fire energică, mereu cu zâmbetul pe buze, optimist și dornic să își petreacă timpul în compania altor oameni. Toți îl îndrăgeau, era extrem de carismatic și avea o mulțime de prieteni cu care păstra legătura constant, iar vestea trecerii lui îi neființă este un șoc uriaș pentru cei care l-au cunoscut.

Fostul concurent de la „Chefi la Cuțite” avea o mulțime de planuri pe care, din păcate, nu a reușit să le ducă la bun sfârșit. Voia să își întemeieze o familie și să devină tot mai bun pe plan profesional. Era un stomatolog care se bucura de multă apreciere din partea clienților săi, cu care se împrietenea imediat.

Citește și „Mi-ai luminat viața cu energia ta. Sufletul îmi plânge. Drum lin, doctore”. Durere fără margini după moartea tânărului stomatolog Iulian Juncănaru, fost concurent „Chefi la cuțite”

Ce nu a mai apucat să facă regretatul stomatolog

Pe lângă stomatologie și pasiunea pentru gătit, lui Iulian îi plăcea foarte mult să călătorească, să iasă cu prietenii și să petreacă. Ultima lui vacanță a fost în Bruxelles, la finalul lui octombrie, iar în vară s-a plimbat prin toată Creta. În același an a fost plecat și la Londra, în Madrid, Berlin și chiar Zanzibar. De sărbători, Iulian avea în plan să meargă acasă, la mama lui, la Broșteni, iar în luna ianuarie ar fi trebuit să plece într-o vacanță în Iordania. Soarta a vrut ca, în prag de sărbători, tânărul stomatolog să călătorească în ceruri.

„Drum bun, prieten drag, om bun cu suflet minunat! Meritai să trăiești mai mult! Să te bucuri de ce ai realizat și de frumoasa cariera ! Trebuia să mergem împreună de Crăciun la Broșteni, ți-ai luat bilet să mergi în Iordania, în ianuarie, aveai atâtea planuri, Iuliane… E greu să ne obișnuim cu ideea, că nu te vom mai vedea niciodată … Sper să-ți găsești liniștea, doctore!”, a scris prietena lui Iulian pe Facebook.

Citește și Iulian Juncănaru, fost concurent Chefi la Cuțite, a murit. Povestea emoționantă de viață a „stomatologului vedetelor”

Ultimul mesaj al lui Iulian Juncănaru: „Viața m-a învățat că cel mai mult te bucuri când oferi, nu când ceri”

Tânărul de 39 de ani era foarte activ pe rețelele sociale și posta destul de des. În ultimul mesaj postat pe pagina sa de Facebook, stomatologul își ruga prietenii să împărtășească cu ceilalți experiențele lor la clinica la care lucra.

„Viața m-a învățat că, în cele mai multe situații, cel mai mult te bucuri când oferi, nu când ceri. Tocmai de aceea vreau să vă ofer mulțumiri celor care m-ați susținut pe parcursul anilor cu energii pozitive, chiar și în zilele mai puțin ușoare! Nu îmi stă în fire să cer, dar de data aceasta vin cu o rugăminte către voi – pentru echipa mea de la Clinica Medicum! Au nevoie de părerile voastre și de aceeași energie bună pe care mi-o oferiti mie. Dacă doriți să le spuneți cum v-ați simtit la clinică și ce v-a impresionat, le puteti scrie o recenzie pe Google! Fiecare cuvânt de sprijin contează!”, a scris Iulian.