Daniil Medvedev a câştigat Turneul Campionilor. Cum a explicat gestul de după victorie

Daniil Medvedev a câștigat Turneul Campionilor, iar la final nu s-a bucurat deloc! Rusul în vârstă de 24 de ani a a păstrat o promisiune făcută anul trecut la New York.

23 nov. 2020, 17:44
Daniil Medvedev a câştigat Turneul Campionilor. Cum a explicat gestul de după victorie

Daniil Medvedev a câștigat Turneul Campionilor

după ce l-a învins în ultimul act al ATP Finals pe Dominic Thiem, cu 4-6, 7-6, 6-4, devenind primul jucător din istoria de 40 de ani a competiţiei care îi învinge pe primii trei clasați în ierarhia mondială, anunţă ATP.

Simona Halep a dezvăluit simptomele pe care le-a avut în timpul infecţiei cu Covid. „Febră, dureri de cap şi dureri musculare”

„Sunt diferit de restul jucătorilor din circuit, nu știu cum am ajuns aici, dar nu mă voi schimba. Când aveam șase ani, loveam reverul cu o mână, ca Federer, dar dacă aș fi mers pe această linie nu cred că ajungeam până aici. Mulți spun că am un stil de joc plictisitor, că par un robot, dar nu-mi pasă, important este să scot maximum din meciuri”, a spus Daniil Medvedev.

Daniil Medvedev a câştigat Turneul Campionilor

Înainte de Dominic Thiem, 3 ATP, rusul înregistrase succese la Novak Djokovic, 1 ATP, în grupe şi la Rafael Nadal, 2 ATP, în semifinale.

De remarcat că brandul românesc de apă minerală naturală AQUA Carpatica a putut fi văzut la Turneul Campionilor de tenis, ajuns la cea de-a 50-a ediţie, după ce anul trecut a pregătit o surpriză pentru românii care au trecut de 1 Decembrie prin Times Square.

„Faptul că am reușit acest lucru arată că sunt într-o formă deosebită şi demonstrează de ce sunt în stare când joc bine, îmi lipsește doar să fiu mai constant în rezultate într-un sezon întreg”, a spus Daniil Medvedev, 4 ATP.

Ilie Năstase a dezvăluit de ce a renunţat la politică: „Trebuie să faci compromisuri. Eu nu pot să accept acest lucru”

Daniil Medvedev, în vârstă de 24 de ani, nu a făcut niciun gest de bucurie după triumful în fața lui Dominic Thiem, o situație care a suscitat interesul atât al colegilor săi, cât și pe cel al jurnaliștilor.

„Anul trecut, în timpul US Open-ului, am decis că nu voi sărbători în niciun fel succesele, chiar dacă sunt unele muncite în fața unor rivali de top. Am văzut și alți sportivi, inclusiv fotbaliști, care nu celebrează golurile înscrise, îmi place această idee și o să mă țin de ea”, a explicat Daniil Medvedev pentru ATP. În 2019, la US Open, Daniil Medvedev a fost huiduit de spectatorii americani după ce a avut un gest nervos la adresa unei persoane de mingi în timpul unui meci.

Daniil Medvedev a câştigat 9 trofee în carieră, două dintre ele fiind cucerite în acest sezon.

Daniil Medvedev a câştigat Turneul Campionilor

Daniil Medvedev a câștigat Turneul Campionilor 2020, ultima ediţie desfășurată la Londra. Din 2021, întrecerea se va muta în Italia, la Torino.