Simona Halep a dezvăluit simptomele pe care le-a avut în timpul infecţiei cu Covid. „Febră, dureri de cap şi dureri musculare”

Simona Halep a dezvăluit într-un interviu pentru Digisport, că niciun moment nu a crezut că noul coronavirus nu există şi a subliniat că s-a protejat cât a putut pentru a evita infectarea, dar cu toate acestea a fost testată pozitiv, pe 31 octombrie.

21 nov. 2020, 11:55
Simona Halep a dezvăluit simptomele pe care le-a avut în timpul infecţiei cu Covid. „Febră, dureri de cap şi dureri musculare”

„După Covid-19 am avut o perioadă de zece zile de recuperare, dar acum mă bucur că mă pot antrena. Pe parcursul infecţiei am avut febră, dureri de cap şi dureri musculare, dar bine că nu a fost mai rău. Eu m-am protejat mult la turnee, probabil că l-am luat din oraş, am avut treburi de rezolvat, dar cred că trebuie să ne protejăm foarte mult. Nu sunt de acord cu ce aud, am crezut în boală de la început, niciun moment nu am crezut că nu există„, a spus Simona Halep.

Citeşte şi Simona Halep: „Am jucat cu glezna ruptă, cu spatele blocat și nu am luat niciun ban” VIDEO

„Cine nu crede, greşeşte. Nu trebuie să trăim în teamă, dar trebuie să ajutăm la limitarea răspândirii virusului. Îmi e teamă de o altă carantină, am stat 14 zile în casă, nu mi-a fost deloc uşor, sper să nu mai fie cazul”, a mai declarat Halep, în interviul pentru Digisport.

Pe data de de 31 octombrie, deţinătoarea titlului de la Wimbledon anunţa este este infectată cu noul coronavirus. „Salutare, tuturor, vreau să vă anunț că am fost testată pozitiv cu coronavirus. Acum mă aflu în autoizolare la domiciliu și mă recuperez bine după simptome ușoare. Mă simt bine, vom trece peste asta împreună„, scria Simona Halep pe contul de Twitter. Ea făcuse anterior aproximativ 20 de teste, conform antrenorului său, Artemon Apostu-Efremov.

În data de 9 noiembrie, Simona Halep a anunţat că s-a vindecat de Covid-19, a mulţumit medicilor de la Matei Balş pentru sprijinul acordat în această perioadă.